Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Γαμώ σας ολους .. Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί στη Βουλή (Βίντεο)

32χρονός Βέλγος βουλευτής μιλώντας στη Βουλή τα λέει έξω απ΄τα δόντια.
O Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί στέκεται κατά του πόλεμου στο Μάλι και εκθέτει τη διεθνή νεο-αποικιακή επέμβαση στο βελγικό Κοινοβούλιο. 

Στις 17 Ιανουάριου, ο 32χρονός Βέλγος βουλευτής Λοράν Λουί, το πιο αμφιλεγόμενο και δαιμονοποιημένο ποτέ εθνικό πολιτικό πρόσωπο, εξηγεί γιατί καταψήφισε τη βελγική υποστήριξη στον πόλεμο στο Μάλι. 


Εν τω μεταξύ, ο ίδιος εξέφρασε την αηδία και οργή ​​του εναντίον της εγκληματικής εξωτερικής πολιτικής της βελγικής ελίτ και την υπάκουη της στα ξένα οικονομικά συμφέροντα. 


Για πρώτη φορά στο βελγικό κοινοβούλιο, αμφισβήτησε την γνησιότητα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική και τόνισε ότι κανείς πριν απ’ αυτόν δεν τόλμησε να μιλήσει για αυτό το θέμα.  

Υπήρχαν άλλες παρόμοιες δυνατές παρεμβάσεις του ιδίου που αφορούν την ανάγκη να ξανανοιχτεί ο φάκελος της υπόθεσης Ντιτρού επειδή βρέθηκε αντιμέτωπος με τις επίσημες εικόνες των μικρών παιδιών θυμάτων του παιδεραστή που διαψεύδουν δραματικά την επίσημη εκδοχή για την αιτία του θανάτου τους. 

Θα μεταφράσω τη παρέμβασή του για αυτό το θέμα εντός των προσεχών ημερών, επειδή πάρα πολλά σκοτεινά μυστικά δηλητηριάζουν τις δημοκρατίες μας, και επειδή φαίνεται ότι στην καρδιά της Ευρώπης, σκοτεινά μυστικά έχουν γίνει η πρώτη ύλη. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)