Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ



Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από τον αναγνώστη μας κύριο Γεώργιο Δ.  και με αφορμή αυτού σχολιάζουμε:
Το κείμενο από το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα EGAM αναφέρει: ….
Μαζί στην Ευρώπη για την δημοκρατία
Ενάντια στoν ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και τον νεοναζισμό!
 Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός και ο νεοναζισμός αναπτύσσονται, στην Ελλάδα αλλά και αλλού στην Ευρώπη, χωρίς ωστόσο οι δημοκρατικές δυνάμεις να κινητοποιούνται δυναμικά και αποφασιστικά
 
Η ρατσιστική, αντισημιτική και νεοναζιστική ρητορική καθώς και οι πράξεις βίας που πολλαπλασιάζονται στην Ελλάδα απειλούν τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας στην ίδια τη χώρα όπου αυτή γεννήθηκε. ….

Η δήθεν φιλελεύθερη Ευρώπη, κρατάει με νύχια και δόντια την οικονομία της εκμεταλλεύοντας την Νότια, πατώντας σε πτώματα για να εξουσιάζει και να επιβληθεί η Βόρεια, όλους αυτοούς που οι Αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν Βάρβαρους και απολίτιστους. Αυτοί που ενώ αναπτύχθηκαν τεχνολογίκα νομίζουν ότι έχουν και πολιτισμό, μόνο που η τεχνολογία τους χρησιμοποιείται για να εξαφανίσει το μεγαλύτερο ιδανικό των ανθρώπων την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με όλους αυτούς, από το 2009 και μετά, μας κακοποίησαν, μας έβρισαν, μας είπαν τα κακά παιδιά της Ευρώπης, μας άρπαξαν την περιουσία, μας σκότωσαν και μας σκοτώνουν, μας πτώχευσαν, ξεπουλάνε την Ελλάδα μας, αυτοί που «δεν είναι» ρατσιστές, αυτοί που «δεν βίασαν» τον Ελληνικό λαό, αυτοί που μας απειλούν και δεν βάζουν όρια, αυτοί που δημιούργησαν την οικονομική κρίση για να επιβάλουν την Γερμανική κατοχή.
Οι φιλελεύθεροι Ευρωπαίοι αποδείχθηκαν, ρατσιστές, δολοφόνοι, φασίστες και τώρα διαδηλώνουν για την Δημοκρατία, άραγε για ποια Δημοκρατία μιλάνε, την Δημοκρατία που νομοθετούν οι Γερμανοί στην χώρα μας και εκτελούν τα τσιράκια τους οι «Βολευτές» της  Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Που είδαμε την Δημοκρατία; Κυβερνά ο Σαμαράς αλλά δεν παύει να είναι η μειοψηφία, σχεδόν 30% από το 60% που ψήφισαν, αναφερόμαστε στο πραγματικό 18% ψήφων, αυτό είναι Δημοκρατία; Στις τελευταίες εκλογές ποιος ψήφισε τον χοντροβούβαλο του ΠΑΣΟΚ; τον Συνταγματολόγο που παραβιάζει καθημερινά το Σύνταγμα νομοθετώντας Αντισυνταγματικά. Ποιός ψήφησε αυτά τα εκτρώματα που έχουν κάνει κατάληψη στην Βουλή των Ελλήνων. Κόμματα ψηφήσαμε και όχι εκπροσώπους, κόμματα και τελείες, αυτοί που μιλάνε για Δημοκρατία είναι αυτοί που την καταπάτησαν ολοκληρωτικά.
Οι φασίστες αναφέρονται στον ρατσισμό, γιατί τους χαλά την ενωμένη Ευρώπη, με τον Πανευρωπαϊκό αρχηγό, μας επιβάλουν το πολυπολιτισμικό μοντέλο, για να καταργήσουν την έννοια έθνους, πατρίδας, ιστορίας, ήθη και έθιμα. Οι φασίστες της Ευρώπης εγκλώβισαν στην χώρα μας εκατομμύρια δυστυχισμένους λαθρομετανάστες (το «λαθρό», αναφέρεται σε μη νόμιμους, σε είσοδο χωρίς βίζα και δίχως τις νόμιμες διαδικασίες) και δεν τους αφήνουν να περάσουν τα σύνορα για την Βόρεια «αναπτυγμένη» και «πολιτισμένη» Ευρώπη. Μόνο που σε αυτή τη Ευρώπη ο μετανάστης μένει σε γκέτο για να είναι απόλυτα ελεγχόμενος, άτυπα δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί στις πόλεις της "Δημοκρατικής" Γερμανίας.
Στην χώρα μας οι μετανάστες συμφέρουν την Παγκόσμια κυβέρνηση για πολλαπλούς σκοπούς:
1ον τους εκμεταλλεύονται οικονομικά (5 Ευρώ μεροκάματο χωρίς ασφάλιση),
2ον τους αφήνουν να ζουν κατά δεκάδες σε ένα διαμέρισμα,
3ον ενισχύουν την παραοικονομία (πουλώντας παράνομα προϊόντα, για να ζήσουν),
 4ον καταλαμβάνουν εργασιακές θέσεις από τους πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες ανέργους, και μέσα στην ανεργία επιβάλλονται νόμοι που σε άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσαν να ξεστομίσουν στον Ελληνικό λαό.
5ον ενισχύουν την οικονομική ύφεση και πολλά άλλα.

Που είναι οι ψευτοκουλτουριάρηδες αριστεροί να τους υπερασπιστούν. Που είναι αυτοί που τους αφήνουν να ζουν σε άθλιες συνθήκες και δεν προασπίζονται το δικαίωμα να έχουν την ελευθερία επιλογής, να μετακινηθούν από την "χρεωμένη" Ελλάδα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Ψεύτες και υποκριτές, αριστεροί και δεξιοί, κεντρώοι και Σοσιαλιστές, Κουμουνιστές και Εθνικιστές, όχι άλλο προπαγάνδα, σας σιχαθήκαμε όλους … 

Ακολουθεί το μήνυμα:

ΆΚΟΜΨΗ "ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ"


Ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα EGAM
"Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ" -ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

[Επ' ευκαιρία της εμφάνισης σήμερα της κας Ρεπούση και του κ. Βορίδη, σε μια ήρεμη και -ομολογουμένως- πολιτισμένη τηλεοπτική συζήτηση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)