Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελλάδα θα κατασκευάσει σύντομα αεροσκάφη και διαστημόπλοια !!!

''Παγκόσμιος σεισμός'', ταραχή στην Ουάσιγκτον, στην Μόσχα, στο Πεκίνο και αλλού
Η Ελλάδα θα κατασκευάσει σύντομα αεροσκάφη και διαστημόπλοια !!!
Στην ελίτ των τεχνολογικά αναπτυγμένων χωρών του Κόσμου έχει βάλει την Ελλάδα το Υπουργείο Ανάπτυξης του Κωστάκη Χατζηδάκη, αφού η χώρα είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζει από... αεροσκάφη μέχρι... διαστημόπλοια!


Τύφλα να έχει η NASA, η Boeing και η Airbus. Αυτά συμβαίνουν τουλάχιστον στα χαρτιά και στα αρρωστημένα μυαλά των βαρεμένων γραφειοκρατών, που έφτιαξαν στο πόδι το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που χρηματοδοτεί με 456 εκατ. ευρώ περισσότερα από 500 επαγγέλματα.
Η χρηματοδότηση ξεκινά από 20.000 και φθάνει μέχρι 300.000 ευρώ, ποσά δηλαδή, που μόνον την κατασκευή μεταλλικών αντιγράφων διαστημόπλοιων γιά παιδικά παιχνίδια μπορεί κανείς να χρηματοδοτήσει. Προφανώς, οι… εγκέφαλοι του υπουργείου Ανάπτυξης έχουν παραλείψει από τις καταλήξεις τη συλλαβή-κια, δηλαδή να χρηματοδοτούνται επιχειρήσεις που θα κατασκευάζουν διαστημοπλοιά-κια, αεροπλανά-κια και… συναφή μηχανηματά-κια! (πηγή: Matrix24).


Σημ.: Η είδηση ότι ο ειδικός συνεργάτης, γεν. γραμματέας του πρωθυπουργού, ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος, αναζητεί τον κ. υπουργό (υπο)Ανάπτυξης επειγόντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Να η ανάπτυξη που έλεγε ο Σαμαράς, επιδότηση για την κατασκευή αεροσκαφών και διαστημοπλοίων σε μινιατούρα. Ο δρόμος προς την ανάπτυξε άνοιξε με την κατασκευή μοντέλων σε αεροπλάνα και βαπόρια, αφού τα αληθινά καράβια (υποβρύχια) γέρνουν και μαζί με αυτά γέρνει το πολιτικό –οικονομικό σύστημα της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)