Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αντώνη Σαμαρά, θα γίνει η δίκη της Aegean Oil;

Η δίκη της Aegean Oil για λαθρεμπορία και πλαστογραφία έχει οριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου, στο Εφετείο Πειραιά. Η δίκη έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ και τις τέσσερις φορές που πήρε αναβολή η υπόθεση απουσίαζε ο συνήγορος του Δημοσίου.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, είπε στη Βουλή πως οι απειλές κατά της ζωής του συντάκτη του Unfollow είναι πλημμέλημα της πλάκας.
Η λαθρεμπορία πετρελαίου μάλλον δεν είναι πλημμέλημα.
Κι επειδή έχω διαβάσει όλο το πόρισμα, η φυλακή μοιάζει να είναι ο μόνος δρόμος για τους κατηγορούμενους.
Βέβαια, αν έχεις τους «κατάλληλους» φίλους, είσαι πάντα αθώος.
(Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ποια «ανεξάρτητα» «ενημερωτικά» σάιτ και μπλογκ χρηματίζονται. Δεν έγραψαν λέξη ούτε για το ρεπορτάζ του Unfollow για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ούτε για τις απειλές κατά της ζωής συντάκτη του περιοδικού. Άξιος ο μισθός σας.)


http://pitsirikos.net/


[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)