Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Εύγε στην εταιρεία «Όλυμπος»! Μας κάνει περήφανους ως Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια μας γεμίζει η  διαφήμιση της εταιρείας «Όλυμπος».  Αποτελεί πράγματι φωτεινή εξαίρεση στην  «δουλική μίμηση των ξένων προτύπων». Ένα μεγάλο «Εύγε» στην εταιρεία και στους συντελεστές της διαφήμισης, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διαχέουν «άρωμα Ελλάδας», της δικής μας Ελλάδας, των δικών μας Ελληνόπουλων, που με ελληνικότατη ελληνική υπόκρουση αναρτούν τη Σημαία μας στον ιστό! Τέτοιες ελληνικές επιχειρήσεις θέλουμε. Τέτοιες διαφημίσεις, αυτές τις αξίες. Και πρώτα από όλα τη σημαία μας. Και πάλι Εύγε!
«Αξιοπρέπεια… Φιλότιμο… Εμπιστοσύνη… Περηφάνια…Αξίες που για κάποιους δεν σημαίνουν και πολλά πια, αλλά για εμάς, στην Όλυμπος, αντιπροσωπεύουν την ίδια μας την ύπαρξη. Γι’ αυτές τις αξίες αγωνιζόμαστε και αυτές τις αξίες ορκιζόμαστε να υπηρετούμε», αναφέρει η ελληνική εταιρεία Όλυμπος.

Διαφημιστική: McVictor & Hamilton
Creative Director: Λιάνα Μαρκάκη
Εταιρία παραγωγής: X-Rated
Σκηνοθέτης: Τάκης Ζερβουλάκος

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΜΑΥΡΊΛΑ ΤΗΣ
    ΑΛΩΜΕΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τα αισχη που γινονται στα εργοστασια των κ.κ. σαραντηδων ποσο περηφανοι πρεπει να ειμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)