Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Στο Κολυμπάρι κολυμπάει ο Γιώργος Παπανδρέου


Χλιδάτες διακοπές απήλαυσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και σουίτα αξίας 1.020 ευρώ τη βραδιά επέλεξε για τις διακοπές του στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει η "δημοκρατία", ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κολυμπάρι όπου και διαμένει με τη σύζυγό του. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο Κολυμπάρι, που αποτελεί μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, συνοδεία της φρουράς του το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου. Φέρεται να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τις πρώτες ημέρες να διέμεινε σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος σε απομονωμένο σημείο. Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και κρουαζιέρα με σκάφος στη Λευκάδα.» (news247)

 Όχι θα κάτσει να σκάσει!

Τι ζηλεύετε εσείς βρε παλιοσκερβελέδες; Δεν "έσωσε" την Ελλάδα  πέντε-έξι φορές ως πρωθυπουργός των μνημονίων-μνημοσύνων ο ΓΑΠ; Να μην απολαύσει τώρα τους κόπους του;  Αυτονόητο δεν είναι; Παλιογκρινιάρηδες και αχάριστοι!  Κοτζάμ ΔΝΤ μας έφερε για να μας "σώσει"!

Έτσι τιμάει η δημοκρατία τους βιαστές της, βρε! Άντε να κουρεύεστε παλιοανεπίδεκτοι μάθησης! Μόνο στις δικτατορίες - χτύπα ξύλο - ξεκοιλιάζουν του δικτάτορες ή τους κρεμάνε, όπως έκαναν με τον  Μουαμάρ Καντάφι και τον Σαντάμ Χουσεΐν, τιμωρώντας τους άγρια επειδή δεν... δανείζονται. Απεναντίας, στις κυνοβολευτικές χούντες σαν τη δικιά μας οι  "εκλεγμένοι" δημοκρατικοί δικτάτορες (λύκοι με ένδυμα προβάτου) αμοίβονται γενναιόδωρα εφ' όρου ζωής, ρε!

Σταματήστε, λοιπόν, να ζηλεύετε τη δόξα και τη χλιδή του Προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Μαφίας, διότι η ζήλεια τρώει τα σωθικά σας. Να είστε ευγνώμονες, μάλιστα, που ο εφιάλτης-σωτήρας ΓΑΠ, δια των μνημονίων της ασιτίας, σας έσωσε από την παχυσαρκία και τα συνεπακόλουθα, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και δε συμμαζεύεται, και μερικούς τους "αντάμειψε" με πρόωρο θάνατο ώστε να γλιτώσουν μια ώρα αρχύτερα από τις αδικίες του μάταιου τούτου κόσμου...

Τώρα είναι η σειρά του επόμενου εφιάλτη-"σωτήρα", Αντώνη Σαμαρά, ν' απολαύσει τους καρπούς της πικρής "σωτηρίας" μας. Ωστόσο, αν με ρωτάτε ποιός είναι μεγαλύτερος ψεύτης από δαύτους, δε μπορώ να σας απαντήσω! 

http://seferou.blogspot.gr


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
από το 2009 η χώρα μας γέμισε με εθνοσωτήρες, με ανθρώπους που σήμερα απολαμβάνουν τις διακοπές τους ενώ οι συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν καθημερινά. 
Τελικά τι έσωσε ο ΓΑΠ  και όλο το σινάφι του; τι πραγματικά πρόσφεραν και προσφέρουν στην χώρα μας; Μήπως όλοι αυτοί είναι αντιπαραγωγικοί και μήπως δεν εργάστηκαν ποτέ στην ζωή τους; Μήπως μετά από όλα αυτά τα επώδυνα μέτρα το έλλειμμα αυξήθηκε; Ακούμε από τους ψεύτες της πολιτικής μας σκηνής: με τα μνημόνια θα βγούμε από την οικονομική κρίση, ενώ παράλληλα μιλάνε για το πόσα έχει κερδίσει η Γερμανία από την κρίση της Ελλάδας. 
Χαιρόμαστε όμως για ένα γεγονός, ότι έπεσαν οι μάσκες και δείχνει σήμερα ο καθένας τον πραγματικό του εαυτό: την προδοσία των πολιτικών μας, την παντελή έλλειψη δικαιοσύνης, τα ΜΜΕ να εξασκούν τον μεγαλύτερο ψυχολογικό πόλεμο και την μέγιστη προπαγάνδα χάνοντας το χαρακτηριστικό της ενημέρωσης και ο Έλληνας να ανέχεται σαν να φταίει ο ίδιος για όλη αυτή την κατάσταση και τέλος να έχουμε την Γερμανία να το παίζει πλανητάρχης διοικώντας το μέλλον της υπόλοιπης Ευρώπης....     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)