Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οι Τούρκοι, ο Σουλτάνος Ερντογάν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι ελληνόφωνοι Χατζηαβάτες της «μεγάλης πύλης».

Του Δημήτρη Χρυσικόπουλου, Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου.


Την εβδομάδα που πέρασε ακούσαμε τον υπουργό Αθλητισμού της Τουρκίας Σουάτ Κιλίτς να δηλώνει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες παίρνουν την ονομασία τους από τον Όλυμπο της Αττάλειας και να επικαλείται τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ
Σύμφωνα επίσης με τον Κιλίτς, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε στον πρόεδρο της ΔΟΕ: «Εσείς έχετε τη δικαιοδοσία να δώσετε τέλος στη λαχτάρα της Τουρκίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ανατολία περιμένει τη φλόγα της».
Και όπως κάθε έλληνας πατριώτης, ο Ισίδωρος Κούβελος αντί να τους γυρίσει ένα μεγάλο “Άϊ Σιχτίρ” (έτσι, για να το καταλάβουν άμεσα) έτρεξε να προσκαλέσει εγκάρδια τους Τούρκους σε διαλέξεις Ολυμπιακής Ιστορίας. Μπράβο Ισίδωρε, μας έκανες ακόμα μια φορά υπερήφανους για την αξιοπρέπεια και τη λεβεντιά των εκπροσώπων που διαθέτουμε.
Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ιπποκράτης σύμφωνα με το υπουργείο υγείας της Τουρκίας ήταν μαθητής του μεγάλου Τούρκου δάσκαλου Αναχαρσίς – Χότζα (ετήσια έκδοση του τουρκικού υπουργείου Υγείας, “Υγεία 2000?), ο Ηρόδοτος, ακόμα και ο Όμηρος σύμφωνα με τον Τουργκούτ Οζάλ δεν ήταν Έλληνες αλλά Μικρασιάτες και έως εκ τούτου γνήσια τέκνα της Τούρκικης παράδοσης και ιστορίας. Τα αρχαία θέατρα στην Έφεσσο και την Αλικαρνασσό δεν τα έχτισαν έλληνες αλλά ο Μεχμέτ με τον κουνιάδο του τον Χασάν…
Και απέναντι σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι, που συνεχίζεται εδώ και πολλές δεκαετίες,  η επίσημη Ελληνική Πολιτεία απαντά πάντα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τη σιωπή της. Μια σιωπή που προφανώς επιβάλλεται από τα αόρατα αφεντικά του πολιτικού θεατρικού σκηνικού που διαθέτει ο τόπος μας.
Αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα εξακολουθούν να είναι λοιπόν, οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι. Μαθημένοι να κατακτούν τους υπόλοιπους λαούς με το μαχαίρι και να κλέβουν ακόμα και τα σύμβολα και τον πολιτισμό τους, οι Τούρκοφασίστες συνεχίζουν με περίσσια αυθάδεια αυτό που κάνουν αιώνες τώρα. Να κλέβουν φως από τους υπόλοιπους λαούς. Το μοναδικό όμως που καταφέρνουν κάθε φορά, είναι να αναδεικνύουν την ασχήμια τους.
Και όσο για σένα Ερντογάν που δηλώνεις με αγωνία πως η Ανατολία περιμένει τη φλόγα της, κάνε λίγο υπομονή. Η φλόγα που σύντομα θα τη κάνει στάχτη, η ίδια φλόγα που θα τη ξαναγεννήσει, έχει ξεκινήσει την ιερή διαδρομή της…
Από: Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)