Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αχμαντινετζάντ: Τα έθνη θα πρέπει να ενωθούν κατά του Παγκόσμιου Ηγεμονικού Σιωνισμού


IranΟ Πρόεδρος του Ιράν Mahmoud Ahmadinejad τόνισε για την ανάγκη δημιουργίας ενός παγκόσμιου ενωτικού μετώπου αντιμετώπισης της ‘απάνθρωπης’ ηγεμονίας του Σιωνισμού, που έχει ως κύριο εκφραστή το Ισραήλ.

“Το Σιωνιστικό Καθεστώς (Ισραήλ) αποτελεί τόσο το σύμβολο του Σιωνισμού στον κόσμο όσο και ένα εργαλείο ενίσχυσης της κυριαρχίας των αλαζονικών δυνάμεων στην περιοχή και σε ολόκληρη την υφήλιο’’, δήλωσε ο Πρόεδρος Ahmadinejad σε συνάντηση που είχε στην Τεχεράνη τη Τετάρτη με ομάδα πρέσβεων από Μουσουλμανικές χώρες’.

‘’Εξετάζοντας – ακόμη και επιφανειακά – την παρούσα παγκόσμια κατάσταση, και ειδικότερα στα Μουσουλμανικά και περιφερειακά κράτη όπως το Μπαχρέιν, την Υεμένη, τη Λιβύη, τη Συρία και τη Τουρκία, δείχνει ότι όλα τα έθνη επηρεάζονται από τις πλεκτάνες του αλαζονικού συστήματος’’, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ιράν, τονίζοντας ότι η παρούσα μορφή παγκόσμιας διοίκησης αποτελεί μία πλήρη απογοήτευση για την ανθρωπότητα και τις αρχές της.

Ο Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος τόνισε ότι περισσότερα από 1.200 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται ετησίως για την κατασκευή όπλων σε παγκόσμια κλίμακα(κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει άπειρες φορές εδώ στο pentapostagma.gr) – και πρόσθεσε ότι η χρήση όπλων είναι συνώνυμη με εγκληματικές πράξεις, κατάληψη εδαφών, μαζικές δολοφονίες και εκφοβισμούς κρατών..

Ο Ahmadinejad δήλωσε ότι η απαράδεκτη Σιωνιστική οντότητα διαχειρίζεται τις διεθνείς υποθέσεις εδώ και 400 χρόνια και ‘’βρίσκεται πίσω από τα παγκόσμια κέντρα δυνάμεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα χρηματιστικά και τραπεζικά κέντρα’’.
Σημείωσε ότι η παγκόσμια ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τη δικαιοσύνη, το σεβασμό και την ελευθερία δίχως καμία διάκριση και εξαίρεση, παροτρύνοντας όλα τα έθνη που αποζητούν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη να υιοθετήσουν μέτρα για να καταρρίψουν τη Σιωνιστική ηγεμονία, με τελικό στόχο την καθιέρωση της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στον κόσμο.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)