Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η Σκακιέρα ...


"Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων σου ξεκινούν εκεί που αρχίζει ο φόβος σου" .
Έχεις αργήσει πολύ , έτσι και αλλιώς είσαι μια σπίθα μέσα στον χρόνο , είναι πάντα επιλογή σου πως θα ξοδευτής!

Συνεχίζεις να σπαταλάς την δική σου προσωπική ιστορία μέσα στο σύμπαν ακολουθώντας όλα όσα σε εκπαίδευσαν να είσαι ,....αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζεις ποιος είσαι!

Για να καταφέρει οποιοδήποτε σύστημα να συνεχίζει να σε ελέγχει πρέπει πάνω από όλα να σε έχει πείσει για το ορθό της λειτουργίας του!

Για να καταφέρει εξωτερικός παράγοντας να επεμβαίνει στην δική σου ιστορία πρέπει πάνω από όλα να έχει πάρει την δική σου εξουσιοδότηση να το κάνει!

Δεν είσαι αμέτοχος σε όλα όσα σου συμβαίνουν ,είσαι ένα πιόνι μέσα στην σκακιέρα τους που ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού! Μονο που το παιχνίδι δεν το ξεκίνησες εσύ και ούτε εσύ επέβαλες τους κανόνες! 


Πάντα θα ελέγχεσαι όσο ακούς εντολές κίνησης , πάντα θα είσαι τυχαία υπαρκτός όσο οι δικές σου κινήσεις ελέγχονται και περιορίζονται από κανόνες που αποφασιστήκαν για σένα χωρίς εσένα!

Πρέπει να κατανοήσεις ότι σε αυτό το έργο είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής , σε χρειάζονται για κάθε τους βήμα, για κάθε παγίδα που στήνεται ενάντιων σου εσύ είσαι ο εργάτης που την χτίζει!

Χωρίς εσένα δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα , χωρίς εσένα δεν θα ήταν ανάγκη να συμβεί τίποτα ,δεν θα υπήρχε κέρδος αν δεν υπήρχες εσύ και ο χρόνος ύπαρξης σου!

Κάθε πιόνι από το μικρότερο μέχρι και το βασιλιά έχει προσδιορισμένες διαδικασίες κίνησης ,σκέψης .πιστεύω ,στόχους κοκ.

Αν το πιόνι σταματούσε να θέλει ,σταματούσε να αγωνίζεται δεν θα υπήρχε το παιχνίδι πια!!

Σπάσε σαν γρανάζι μέσα στο σύστημα τους, η ανυπακοή εν καιρό πολέμου εναντίων του είδους σου δεν θεωρείτε εγκληματική ενέργεια άλλα ηρωική αντίσταση !

Κοπαδοποιησε καθημερινά ακολουθώντας πληρωμένα πρακτορακια που ηγούνται της πολιτικής και θρησκευτικής ιδεολογίας σου! Όσο συνεχίζεις και διαχωρίζεσαι μέσα από ιδέες που θεωρείς δικές σου ,που θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύουν τόσο το παιχνίδι θα σε ελεγχει ! Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ χρειάζεται να πιστεύεις σε όλα όσα σε κάνουν χειραγωγησιμο!

Πρέπει να τσαλακώσεις τώρα, σαν πακέτο από τσιγάρα που ο γιατρός σου επέβαλε να κόψεις γιατί θα πεθάνεις, όλα όσα σε κάνουν να είσαι κοπάδι τους!!


Αν δεν έχουν την πίστη σου , την ιδεολογία σου , την αίσθηση που έχεις οτι είσαι ελεύθερος δεν μπορούν να σε χρησιμοποιήσουν , δεν μπορούν να σου δώσουν εντολή στην σκακιέρα!

Όταν κατανοήσεις ότι η μεγαλύτερη δύναμη είσαι εσύ και η γνώση σου ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από την φωτιά της ελευθερίας σου, τίποτα παραπάνω από όσα η φύση έχει ανάγκη για να εξελιχθεί τότε θα γίνεις εσύ ο παίκτης και όχι το πιόνι!

Θέλουν να σε ελέγχουν μέσα από τις δικές σου αποδοχές έλεγχου , εσύ τους έδωσες το δικαίωμα στέρησε τους το τώρα! Κατέρριψε όλες τις ταμπέλες και φτιάξε νέα δική σου ταμπέλα ,νέο δικό σου στίβο μάχης ,νέα σκακιέρα που θα έχει δικούς σου κανόνες !

Κανόνες ανώτερους από οτιδήποτε γνωστό μέχρι σήμερα μέσα στο ψεύτικο πολιτισμένο κόσμο τους!

Κανόνες που θα υποστηρίζουν και θα αποδέχονται την ζωή και τον χρόνο σαν το μεγαλύτερο αγαθό ,κανόνες που θα βάζουν την ελευθερία ,την ισότητα ,την ποιότητα ζωής και την πατρίδα πάνω από κάθε άλλη αξία !

Όταν κάνεις αυτό το απλό πράγμα ,όταν ενωθείς με το είδος σου ,όταν καταρρίψεις όλα όσα έχουν να κάνουν με το προσωπικό συμφέρον ,με τον εγωισμό ,όταν στραφείς στο εμείς ..τότε θα αλλάξεις πολιτισμό ,τότε θα νικήσεις !

Είσαι λίγο πριν από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία του ανθρωπίνου πολιτισμού φρόντισε να είσαι έτοιμος ως Ελληνας και φέρων την ελπίδα και το φως στον πολιτισμό του μέλλοντος!

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι μέσα σου σκεπασμένα από την κουβερτούλα που σε κοιμίζει κάθε βράδυ ο εχθρός σου...ξεσκεπάσου έρχεται το καλοκαίρι της Ελλάδας!!


ΑΧΙΛΛΕΑΣ


ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)