Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Εκτός λογικής τα γεγονότα στην Ύδρα

Πρωτοφανή μπορούν να χαρακτηριστούν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ύδρα το Σαββατοκύριακο...
Εκτός λογικής τα γεγονότα στην Ύδρα
Ενημέρωση για τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ύδρα από θερμόαιμους κατοίκους που αντιδρούσαν στη σύλληψη ιδιοκτήτη ταβέρνας του νησιού για φορολογικές παραβάσεις είχε ο εισαγγελέας Πειραιά, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο συλληφθείς να μεταφερθεί τελικώς στον Πειραιά το μεσημέρι του Σαββάτου,

Τα συμβάντα της Ύδρας έσπευσε να στιγματίσει το περιοδικό Spiegel, το οποίο, στην ηλεκτρονική του έκδοση τα χαρακτηρίζει ως κλασικό παράδειγμα «του πνεύματος φοροδιαφυγής που διακρίνει την Ελλάδα».

«Ένα κράτος το οποίο ολισθαίνει στη λιτότητα και ένας λαός που ακόμα και τώρα δεν θέλει να πληρώσει τους φόρους του» αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό προσθέτοντας ότι «η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και ότι «τα επεισόδια σημειώνονταν στο νησί ολόκληρη την νύχτα».


Πηγή: Skai.gr

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η συμπαράσταση των πολιτών της Ύδρας στον ιδιοκτήτη ταβέρνας ερμηνεύτηκε σαν "πνεύμα φοροδιαφυγής" από το περιοδικό Spiegel. Μόνο που δεν έλαβαν υπόψη την κουλτούρα των Ελλήνων, δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν ποτέ την νοοτροπία μας αφού αυτοί έχουν την άθλια κουλτούρα των Βορείων - ψυχρών και άνευ συναισθημάτων λαών. Τι περιμένει κανείς όταν βλέπει τον Γερμανό στις Ελληνικές ταβέρνες να πληρώνει το  μερίδιο του και η σύζυγος του το δικό της, τι περιμένει κανείς όταν δεν ξέρουν τι σημαίνει κέρασμα ή χάρισμα. Όσο και να προπαγανδίζει το Γερμανικόφασιστικό περιοδικό εναντίον μας όλα γυρνάνε εις βάρος τους, γιατί τόσο διαπιστώνουμε την μικροπρέπεια τους και τον ρατσισμό τους προς τον Ελληνικό λαό. Για αυτό θα παραμείνουν στα δένδρα σαν τις μαϊμούδες που μόνο να μιμηθούν και να πιθηκίζουν μπορούν. 
Αγαπητό περιοδικό Spiegel δεν είναι ότι διακρίνεσαι από ηλιθιότητα αλλά σου λείπει αυτό που λέμε οι Έλληνες ανθρωπιά ...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)