Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

15Αποκλειστικό
Του  Γιώργου  Θεοχάρη
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες του Αγίου Όρους και της Χαλκιδικής για τη σύλληψη του εμπρηστή της πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη περιοχή του Μονοξυλίτη της Αγιορείτικης πολιτείας.

Δράστης φέρεται να είναι αλλοδαπός εργάτης,νεαρής ηλικίας,σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες του ´´Αγιορειτικου Βήματος´´ το οποίο διαθέτει κι άλλα στοιχεία αλλά στη παρούσα φάση,δεν κρίνεται σκόπιμη η δημοσίευσή τους.

Ο φερόμενος δράστης εκτιμάται ότι δεν κατάφερε να εξέλθει του Αγίου Όρους, δε τα στοιχεία του είναι πλέον γνωστά στην αστυνομία.

Δεκάδες άνδρες της αστυνομίας διενεργούν εντατικούς ελέγχους σε κάθε απόκρυφο σημείο του ´Αθωνα. 

Εστάλη από:http://www.agioritikovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)