Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ (Αφιέρωμα Εξωγήινοι 6ο μέρος)


ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο τέλος κάθε σελίδας του Ανώνυμου Απολογητή θα παρουσιάζονται νεοπαγανιστικές και αθεϊστών (δήθεν ελληνιστών) απάτες που έχουν σχέση με το θέμα της σελίδας. Αυτές οι απάτες δεν έχουν σκοπό να βάλουν τα περιοδικά στα οποία εμφανίζονται τα νεοπαγανιστικά ψεύδη, εφόσον ούτως ή άλλως παγανιστές συγγράφουν σε διάφορα ανυποψίαστα εξ αυτών και αυτά δεν εκφράζονται από τις απόψεις των αρθρογράφων, αλλά σκοπό έχουν:
1. να καταδείξουν τον κρυφοπαγανιστή αρθρογράφο ώστε να γίνει γνωστός και
2. είτε ο κάθε ενδιαφερόμενος που αναγιγνώσκει εκ νέου άρθρα του να θέτει τον εαυτό του εν εγρήγορση και να ελέγχει θαρρετά τα ψεύδη του κρυφοπαγανιστή (δήθεν ελληνιστή), αν είναι μελετημένος και έχει πρόσβαση σε πρωτογενή βιβλιογραφία
3. είτε εάν δεν έχει πρόσβαση σε βιβλιογραφία, να μην δείχνει πλέον εμπιστοσύνη στον αρθογράφο εφόσον γνωρίζει πως εκφράζει ψεύδη για να σπιλώσει τον Χριστιανισμό υποστηρίζοντας θέσεις παγανισμού, που όμως δεν είναι σχεδόν ποτέ ξεκάθαρες, αλλά που παρουσιάζονται ως «ελληνικές» μιας και η πλειοψηφία των νεοπαγανιστών ντρέπεται να ομολογήσει δημοσίως την θρησκεία που ακολουθεί και προτιμά να καμουφλάρεται με κάτι οικοιότερο, τον πατριωτισμό, που όμως αρρωστημένα έχει μετατραπεί σε ένα παγανιστικό εθνικισμό.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ: εξαιρούνται τα προσωπικά βιβλία του κρυφοπαγανιστή αθρογράφου ή τα έντυπα με καθαρά νεοπαγανιστικό προσανατολισμό, ανάμεσα στα τόσα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ

(Κατά: Νικόλαου Β. Λίτσα, περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 102, σελ. 32)


Αριστερά το αινιγματικό κρανίο της Ροδόπης και δεξιά πήλινη μάσκα σατύρου από το Ιερόν της Ορθίας Αρτέμιδος, στη Σπάρτη. Παρατηρείστε την εμφανή ομοιότητα μεταξύ τους, η οποία φτάνει στην ταύτιση με την αλληλοεπίθεση των δυο κρανίων. (Πηγή : Τρίτο Μάτι, τεύχος 102, «Το μυστηριώδης κρανίο της Ροδόπης, οι εξωγήινοι, η επιστημονική κοινότητα και η εκδοχή της Ελληνικής μυθολογίας». Ν. Λίτσα, σελίδα 32)

Μυθοπλάστης: Νίκος Λίτσας.
Απάντηση: Δυστυχώς δια τον μυθοπλάστη το ίδιο περιοδικό μερικά τεύχη αργότερα, ομολόγησε πως το «μυστηριώδης κρανίο της Ροδόπης» ήταν κρανίο τελικά αγελάδας που είχε πάθει μετάλλαξη. Περισσότερα όμως για την Ορθία Αρτέμιδα και το μαστίγωμα των νέων της Σπάρτης μπρος από το άγαλμά της, στην σελίδα ανθρωποθυσίες.

 


ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

(Κατά: Νικόλαου Β. Λίτσα, περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 38)


Σύμφωνα με τον αρθρογράφο Νίκο, Β. Λίτσα , το πράσινο βέλος δείχνει την επίσημη προκατακλυσμιαία είσοδο στο εσωτερικό του Ολύμπου και που σήμερα είναι σφραγισμένη με ένα ογκόλιθο που «έλειωσε και μετά πάγωσε και έπιασε πέτσα και έγινε ένα σώμα». Διακρίνονται με κόκκινα βέλη, οι ένθεν και ένθεν της σφραγισμένης εισόδου τιμητικά παραταγμένοι λέοντες όπως αυτής της Δήλου. Πάνω από την πύλη με μπλε βέλος σημειώνεται η τεράστια ανάγλυφη μορφή του επιβλητικού Δεσπότου Διός, ύψους περίπου 50 μέτρων. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 96, Νίκο Β. Λίτσα, σελίδα 38)

Μυθοπλάστης: Νίκος Β. Λίτσας.
Απάντηση: Όσο και να προσπαθεί κανείς ούτε λιοντάρια μπορεί να διακρίνει, ούτε Δεσπότη Δία μα ούτε και είσοδο στην «κούφιο» Όλυμπο! Ακόμη και αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, δηλαδή πως οι αρχαίοι θεοί ήσαν ιπτάμενοι πιλότοι με διαστημόπλοια, θα καταργηθεί παντελώς άπασα η αρχαία φιλοσοφία και θρησκεία, εφόσον δεν θα ομιλούμε πλέον για θεούς αλλά για κάποιους πιλότους. Αυτό θα ενισχύσει πολλαπλάσια την Χριστιανική Θεολογία παρά θα την αποδυναμώσει και θα γελοιοποιήσει τους αρχαίους προγόνους που τους λάτρευαν και τους υμνούσαν. Και μια ερώτηση: Ο κατσικοπόδαρος θεός Παν είχε ίδιο διαστημόπλοιο με τους άλλους θεούς ή ήταν κατασκευασμένο ειδικά ως προς την φυσιολογική του ανατομία; Άξιο απορίας θα είναι να μας πληροφορήσουν οι νεοεθνικοί, σε τι μπορούσε να χρησιμεύει ένα διαστημόπλοιο στον θεό των σπηλαίων.

 


ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

(Κατά: Ελευθέριου Σαράγα, περιοδικό Ιχώρ, άρθρο «Οι αποκαλύψεις του Λουκιανού για την Σελήνη», σελ 72)

(Κατά: Γεώργιου Νανόπουλου, «Εξωγήινοι, ναι Υπάρχουν, τι είπαν και τι έγραψαν οι αρχαίοι Έλληνες»)

 

 «Εξωγήινοι, ναι Υπάρχουν, τι είπαν και τι έγραψαν οι αρχαίοι Έλληνες» ,Γεώργιος Νανόπουλος, εκδόσεις Κάκτος
 «Οι αποκαλύψεις του Λουκιανού για την Σελήνη», Ελευθέριος Σαράγας,  Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 6, σελ. 72

Μυθοπλάστης:Γεώργιος Νανόπουλος και Ελευθέριος Σαράγας
Απάντηση: Το δε πρώτο βιβλίο δεν αποδεικνύει τίποτα και το μόνο που αναφέρει από την αρχαία Ελλάδα είναι μια υπόθεση του Μητρόδωρου του Χίου και κάποιες παρατηρήσεις του Πρόκλου στον Τίμαιο, πως δηλαδή στην Σελήνη υπάρχουν πόλεις, παλάτια κ.λ.π. Όλα τούτα όμως, αναπτύσσονται σε 5 σελίδες από τις 300! του βιβλίου. Στις υπόλοιπες, όπως και στις προηγούμενες άλλωστε, όλα είναι εικασίες. Μάλιστα ο συγγραφέας θεωρεί σπουδαίο ερευνητή τον κ. Στέφανο Μυτιληναίο (τον μυθοπλάστη δηλαδή περί Ορφέα εσταυρωμένου). Φαίνεται πως κάθε μυθοπλάστης υποστηρίζει τον άλλον. Το δε Ιχώρ, αρκείται στις μυθολογικές εικασίες του Λουκιανού στο μυθολογικό του έργο «Μια αληθινή ιστορία»

 


ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ και σε ΣΧΕΣΗ με τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

 (Κατά: Αρχαιοελληνιστών ουφολόγων)

 

Α.Τ.Ι.Α. πάνω από αρχαίο ναό (Πηγή Φώτο: Περιοδικό Myst, τεύχος 1, σελίδα 19)

Μυθοπλάστης: ΝεοΕθνικοί κατά καιρούς
Απάντηση: Κατ΄ αρχάς ας ειπωθεί πως δεν υπάρχει κανένα θεολογικό πρόβλημα για τον Χριστιανισμό αν αποδειχτεί κάποτε η ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες. Έπειτα όλα τα άλλα είναι και αστεία και ανυπόστατα. Η φωτογράφηση «ιπτάμενων αντικειμένων» που βρίσκονται σε κάποια απόσταση και με ορισμένη γωνία πάνω από αρχαίους ναούς (δηλαδή δεν αιωρούνται ΑΚΡΙΒΩΣ από επάνω για ΑΡΚΕΤΑ λεπτά της ώρας ώστε να αποκλειστεί το τυχαίο) δεν μπορεί να αποδείξει κάτι, διότι το αυτό μπορεί να γίνει και φωτογραφίζοντας ιπτάμενα αντικείμενα την στιγμή που πετάνε ή ίπτανται ή βρίσκονται με την τροχιά τους πάνω από πολυκατοικίες, χωριά, φυτά, σπίτια, μπαλκόνια, αυτοκίνητα, αποχωρητήρια κ.λ.π. ακόμη και πάνω από Χριστιανικούς ναούς. Δεν υπάρχει τίποτα το «παράξενο». Ακόμη και τα φασιστικά αεροπλάνα του Χίτλερ πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Κάθε αντικείμενο που πετά αναγκαστικά δια μέσω της τροχιάς του περνά πάνω (κάθετα) από διάφορα σταθερά αντικείμενα ή κτίρια της επιφάνειας της γης. Πολλά περισσότερα τα σημεία αν η τροχιά δεν είναι σε κάθετη προέκταση αλλά υπό γωνία (πολλαπλοί συνδυασμοί). Συνήθως όμως οι αρχαιολογικοί χώροι είναι εκείνοι οι οποίοι παρουσιάζουν την συγκέντρωση πολλών ανθρώπων με διάφορα και ποικίλα εποπτικά μέσα δηλαδή φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες κ.λ.π.. γι’ αυτό και είναι πιο εύκολο να αποθανατιστούν τέτοια «φαινόμενα» και όχι γιατί τα «διαστημόπλοια» έχουν σχέση με τους αρχαίους «θεούς έλληνες» που θα έρθουν από τον Σείριο. Εντύπωση προκαλεί, πως αντί να δοθεί προσοχή (εστίαση) στο «ιπτάμενο αντικείμενο» κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, δίνεται περισσότερη προσοχή στο μνημείο, το οποίο καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο τμήμα της φωτογραφίας. Ο νοών νοείτω!

Ένα ναζιστικό «Α.Τ.Ι.Α. U.F.O.» τρικινητήριο μεταγωγικό Ju 52 πετά ξυστά από την ακρόπολη. Όση λοιπόν σχέση έχουν τα ναζιστικά αεροπλάνα με την ακρόπολη, την αρχαία Ελλάδα και τους ναούς της, άλλη τόση έχουν και οι λεγόμενοι ιπτάμενοι δίσκοι με αυτούς.

 


ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ Α.Τ.Ι.Α. (UFO)

(Κατά: Γεώργιου Κασιμάτη, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)

(Κατά: Αγνώστου, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)


Βίντεο: Μέγεθος: 85Kb Διάρκεια: 38΄΄ Ο εικονιζόμενος, μαζί με τον Γεώργιο Κασιμάτη διατείνονται πως σε όλους τους πολιτισμούς της αρχαιότητας, ακόμη και σε αναγεννησιακούς πίνακες Αγιογραφιών, υπάρχουν ζωγραφισμένοι Ιπτάμενοι δίσκοι. Ο Γεώργιος Κασιμάτης επεμβαίνει και αναφέρει το παράδειγμα απεικόνισης Α.Τ.Ι.Α. σε πίνακα της Παναγίας.  (Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)
ΑπάντησηΕδώ



ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΞΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

(Κατά: Γεώργιου Κασιμάτη, Βιβλίο Εξωγήινη αρχαιολογία, εκδόσεις Έσοπτρον)


Εξωγήινη αρχαιολογία, Γεώργιος Κασιμάτης, εκδόσεις Έσοπτρον

Μυθοπλάστης: Γεώργιος Κασιμάτης
Απάντηση: Η ουφολογία και η εξωγηινολογία ανά τον κόσμο, έχει πάρει διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου και δογματικής πίστης.

Αριστερά η μετέπειτα και λεπτομερέστερη εκδοχή της φωτογραφίας της επιφάνειας του Άρη. Δεξιά η πρώτη. Είναι προφανές ότι μερικοί που θέλησαν να πιστέψουν σε αρχαιολογίες εξωγήινες αλλά και στην ύπαρξη εξωγήινων θεών-οντοτήτων που επιβλέπουν ακόμη την Ελλάδα,  παραποίησαν ακόμα και την πρώτη όταν μίλαγαν για πρόσωπο. Βέβαια οι μυθοπλάστες ανά την υφήλιο μετά πλούτισαν το παραμύθι τους, πως δήθεν η επιφάνεια του Άρη και το πρόσωπο σκάφτηκε από μπουλντόζες των Αμερικανών. Κανείς όμως δεν τολμά να εξηγήσει πως αυτές σταλθήκαν εκεί, και πως κατάφεραν να τεθούν σε λειτουργία οι εξωτερικής καύσης κινητήρες τους τους που απαιτούν οξυγόνο. Διότι διαστημικές μπουλντόζες μέχρι και το 2005 δεν έχουν κατασκευαστεί, εφόσον είναι αδύνατη η αποστολή τους στο διάστημα ένεκα αυξημένου βάρους.

 

ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ

(Κατά: Γεώργιου Κασιμάτη, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)



Βίντεο: Μέγεθος: 142Kb Διάρκεια: 60΄΄ Ο Γεώργιος Κασιμάτης υποστηρίζει άνευ στοιχείων την ανασκαφή πόλεως 15.000 ετών κατά τις εργασίες του Αθηναϊκού Μετρό και την θεωρία περί της ταυτίσεως αρχαίων θεών με Α.Τ.Ι.Α.  Εκτός αυτών υποστηρίζει την μη επικοινωνία των αρχαίων αυτών Α.Τ.Ι.Α. θεών με τον ανθρώπινο πολιτισμό, με το σκεπτικό της εξασφάλισης του δευτέρου ως υποδεεστέρου, από τις τυχόν καταστροφικές επιρροές των ανωτέρων Α.Τ.Ι.Α..(Πηγή: Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, τηλεοπτικός σταθμός Alter)

Μυθοπλάστης: Γεώργιος Κασιμάτης
Απάντηση: Η συμβουλή της σελίδας περί της απάτης των θεωριών Νταίνικεν, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς για να ξυπνήσει

 

 

ΡΟΣΓΟΥΕΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Τ.Ι.Α. ΜΕ ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

(Κατά: Παναγιώτη Παππά, Φυσικού -Καθηγητή ΤΕΙ Πειραιά, Τηλ. Σταθμός Alter, Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)

 

Από Αριστερά προς τα Δεξιά: Παναγιώτης Παππάς Φυσικός Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά, Γεώργιος Τσαγκρινός Διευθυντής Περιοδικού Ιχώρ, (Πηγή Φώτο: Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ Μάρτιος 2004)

Βίντεο: Μέγεθος: 226Kb Διάρκεια: 1΄ 39΄΄. Ο Παναγιώτης Παππάς διατείνεται πως σε βίντεο περί της πτώσης του Α.Τ.Ι.Α. του Ρόσγουελ, διακρίνεται πτέρυγα του διαστημοπλοίου που φέρει ιερογλυφικά, που στην πραγματικότητα, όπως διέκρινε ο ίδιος, ανέγραφαν την Ελληνική λέξη «Ελευθερία». Ο Γεώργιος Τσαγκρινός ακροατής της αφήγησης συμφωνεί στα όσα είδε ο Παναγιώτης Παππάς στον εν λόγω βίντεο, ενώ μήνες αργότερα, ακροατής της εκπομπής Πύλες του Ανεξήγητου επαναλαμβάνει τις ίδιες απόψεις. (Πηγή: Παναγιώτης Παπάς, Φυσικός Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004)

Μυθοπλάστης: Παναγιώτης Παπάς, Φυσικός Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά
Απάντηση: Γενικά η Μυθολογία των Πόλεων, όπως την όρισε εις την εκπομπή ο Διονύσιος Σιμόπουλος, διευθυντής του Ευγενιδίου Πλανηταρίου, κάνουν θραύση εις την Ελληνική νεολαία, γι’ αυτό και τα λεγόμενα των Α.Τ.Ι.Α. λατρών αναμασώνται διαρκώς:

Αριστερά, ο Μάνος Δανέζης, Καθηγητής Αστροφυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών και δεξιά,  Δημήτριος Χαλδέας (Πηγή Φώτο: Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ Μάρτιος 2004 & Οι Πύλες του Ανεξήγητου, Δεκεμβρίου 2004)
Βίντεο, Μέγεθος: 726 -Διάρκεια: 5΄27΄΄: Ο Μάνος Δανέζης, Καθηγητής της Αστροφυσικής, ελέγχει τις απόψεις του θεατή της εκπομπής Δημήτριου Χαλδέα για το Α.Τ.Ι.Α. του Ρόσγουελ, με την αναγραφόμενη λέξη Ελευθερία εις τα θραύσματά του. Είδηση που αναπαράγεται και από τον καθηγητή Παναγιώτη Παππά. Ο Μάνος Δανέζης εξηγεί την σχέση των Α.Τ.Ι.Α. με τον ναζισμό και την μυθολογία της Θούλης, τον χρηματισμό του νεοναζιστή Γάλλου και φιλέλληνα Λεπαίν από Ουφολογικές οργανώσεις της Ευρώπης, καθώς τα λεγόμενα εκείνων των Ελλήνων που συμβαδίζουν με τις θεωρίες του Έριχ Φον Νταίνικεν  (Πηγή: Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός Alter, Οι Πύλες του Ανεξήγητου, Δεκεμβρίου 2004)
Βίντεο, Μέγεθος: 314Kb Διάρκεια: 3΄14΄΄ Μάνος Δανέζης, Καθηγητής της Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  αφηγείται την σχέση της μυθολογίας των Ούφο από τον Σείριο με τις νεοναζιστικές ομάδες και την μυθολογία της Θούλης.  (Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ Μάρτιος 2004)


Η φωτογραφία του υποτιθέμενου εξωγήινου, πάνω στο σώμα του οποίου έγινε η αυτοψία το 1947, μετά τα γεγονότα του Ρόσγουελ. Η κυριότερη ένσταση εις το εν λόγω βίντεο, υπήρξε η ανακάλυψη από τους ειδικούς της λεπτομέρειας που σημειώνεται εις την φωτογραφία με μπλέ βέλος. Αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά η ύπαρξη τηλεφωνικού καλωδίου μορφής σπιράλ, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε χρόνια πολύ μεταγενέστερα από εκείνα του 1947, όταν υποτίθεται γυρίστηκε η εν λόγω ταινία.. Τότε το καλώδιο του τηλεφώνου ήταν ίσιο. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι: Ποιοί περιπαίζουν την λογική των ανθρώπων και ποιοι οι στόχοι τους; Ακόμη και εκείνοι που υποστηρίζουν απλά και μόνο οικονομικά συμφέροντα, πρέπει να γνωρίζουν πως: Κατά Ματθαίον, Κεφ. Στ΄  «24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.». Ακόμη και αυτός που υπηρετεί τα χρήματα περισσότερο από τον Θεό, οδηγεί τους άλλους εις απώλεια με τις αιρέσεις και τα εντάλματα των ανθρώπων (Κατά Ματθαίον, Κεφ. Ιε΄ «διδάσκοντες διδασκαλίας ἐντάλματα ἀνθρώπων.»).
Πριν λοιπόν ο Παναγιώτης Παππάς και ο Γεώργιος Τσαγκρινός συμφωνήσουν ή διαφωνήσουν αν τα θραύσματα του διαστημοπλοίου που κατέπεσε εις το Ρόσγουελ αναγραφουν Ελληνικά ή Αιγυπτιακά ιερογλυφικά, θα έπρεπε να ελέγξουν αν πράγματι κάποιο διαστημόπλοιο έπεσε. Αυτό όφειλαν εξ αρχής ως επιστήμονες. Περισσότερα για το Ρόσγουελ.

 

 

Η ΕΦΕΣΣΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ

(Κατά: Δημήτριου Κούτουλα,  Περιοδικό Τρίτο Μάτι, άρθρο «Αναφορές και μαρτυρίες για άγνωστα και ανερμήνευτα σκάφη, φαινόμενα και τεχνολογίες, από την αρχαία Ελληνική Γραμματεία.», τεύχος 103,  σελ. 24)


Δεξιά: Το «άγαλμα του Ε.Τ.». Αρχαίο κυπριακό αγαλματίδιο, της ύστερης εποχής του Χαλκού (μουσείο Καρλσρούης, Γερμανία)
Αριστερά: Το άγαλμα της Εφεσίας Αρτέμιδος. Ένα από τα ελάχιστα γλυπτά της αρχαιότητας που δεν φέρει ένδυμα της εποχής εκείνης αλλά φορά κάτι άλλο απροσδιόριστο που καλύπτει πλήρως την πλαστικότητα του σώματος. Αυτό το περίεργο πανωφόρι μοιάζει αρκετά με μια διαστημική στολή. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 103,  άρθρο «Αναφορές και μαρτυρίες για άγνωστα και ανερμήνευτα σκάφη, φαινόμενα και τεχνολογίες, από την αρχαία Ελληνική Γραμματεία.», Δ. Κούτουλας, σελίδα 24)

Μυθοπλάστης: Δ. Κούτουλας
Απάντηση: Είναι τραγική η σύγκριση ενός αρχαίου κυπριακού αγάλματος με τον «φανταστικό εξωγήινο Ε.Τ του Holywood» για χάρη εντυπωσιασμού. Αφού ούτε ο Ε.Τ. είναι εξωγήινος, ούτε και το κυπριακό άγαλμα γι’ αυτό και μοιάζουν. Είναι και τα δύο ανθρώπινες επινοήσεις. Όσο αφορά την Άρτεμη της Εφέσου και σύμφωνα με τον περιοδικό αρχαιολογίας Corpus, τεύχος 55, σελ. 33, το άγαλμά της αναπαριστά μια πολύμαστο θεά της γονιμότητας. Αυτοί οι μαστοί επειδή δεν είχαν θηλές οδήγησαν τον G. Seiterle να θεωρήσει αυτούς τους «σάκους» όρχεις από ταύρους που θυσιάζονταν στην θεά σε συγκεκριμένες τελετές. Αυτή η εξήγηση βασίσθηκε σε ανασκαφή του βωμού του Αρτεμισίου που απέδειξε την σχέση του με την λατρεία των ταύρων. Αντίρρηση είχε ο A. Bammer. Άλλοι μελετητές τα θεώρησαν σταφύλια, αυγά, χουρμάδες ή σάκους που συγκρατούσαν φυλακτά και σίγουρα όχι διαστημική στολή σαν τον κ. Κούτουλα!

 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ & ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ

(Κατά: Ι. Φουράκη, Alter, Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)

(Κατά: Γεωργίου Πάλμου, Alter, Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)

(Κατά: Νίκου Καρακάκου, Θεολόγου, Alter, Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)

(Κατά: Γεωργίου Καρποδίνη, Alter, Οι Πύλες του Ανεξήγητου, 19/11/2005)

(Κατά: Λεγομένης Ομάδας Εθνικής Αποκαταστάσεως [Ο.Ε.Α.] = 1 πρόσωπο)


 

Αριστερά: Βλάσης Μπονάτσος  (Πηγή: Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)
Μέσο αριστερά: Γεώργιος Πάλμος, Ερευνητής, αυτοφερόμενος ως εκπρόσωπος Μ.Μ.Ε. των Έψιλον  (Πηγή: Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)
Μέσο Δεξιά: Νίκος Καρακάκος, Θεολόγος (Πηγή: Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003)
Δεξιά: Γιώργος Καρποδίνης, Ραδιοφωνικός παραγωγός (Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, Οι Πύλες του Ανεξήγητου, 19/11/2005)
Βίντεο 02, Μέγεθος: 59Kb ’ Διάρκεια:  22΄΄  Ο θεολόγος Νίκος Καρακάκος αναφέρει πως τα λεγόμενα του Γ. Γκιόλβα για την Ανδρομέδια Πελασγική Προέλευση των Ελλήνων βασίζονται σε απόρρητα έγραφα της Εθνικής Ομάδας Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.)  και αναφέρουν πως οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων θα συντριβούν.
Βίντεο 04, Μέγεθος: 229Kb - Διάρκεια: 1΄ 29΄΄
Ο Μπονάτσος, ο θεολόγος και ο Γ. Πάλμος εξιστορούν την σχέση αρχαίων Ελλήνων και διαστημικών οχημάτων και γίνεται σχόλιο σε βιβλία του Κώστα Πλεύρη.
Βίντεο 06, Μέγεθος: 471Kb ’ Διάρκεια: 3΄ 05΄΄ Ο Γ. Γκιόλβας υποστηρίζει παλαιές επισκέψεις εξωγήινων εις τον πλανήτη. Λέγει πως αυτοί ήσαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να μας διαμορφώσουν. Εξωγήινοι επισκέπτονται την γη και βρίσκονται μεταξύ μας. Είναι οι φυλές από δύο πλανήτες που επισκέπτονται την Γη. Οι πρώτοι είναι 60 εκατοστών ύψους και ο άλλοι που μοιάζουν με τους αρχαίους Έλληνες, με φυσιολογικό ανθρώπινο ύψους. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Οι Μάγιας ήρθαν από ένα πλανήτη του Ηλιακού συστήματος που ένεκα της τεχνολογικής του εξέλιξης εξερράγη πριν 3.000.000 χρόνια. Οι λευκοί εξωγήινοι Έλληνες είναι από τον Σείριο και κυκλοφορούν ανάμεσά μας ενώ οι άλλοι, οι κοντοί των 60 εκατοστών είναι από άλλο πλανήτη και έχουν συνεχώς πολέμους με τους άλλους.
Βίντεο 07, Μέγεθος: 64Kb ’ Διάρκεια: 24΄΄ Ο Γ. Γκιόλβας υποστηρίζει πως η φυλή των εξωγήινων από τον Σείριο, οι αρχαίοι Έλληνες, θα προστατέψουν τον πλανήτη από την άλλη φυλή που θέλει την καταστροφή του (περιβαλλοντολογική κ.λ.π.). Αυτή η άλλη φυλή είναι ο διεθνής Σιωνινισμός.
Βίντεο 09, Μέγεθος: 40Kb ’ Διάρκεια: 120΄΄Ο Γ. Πάλμος υποστηρίζει πως μετά το 1947 η τεχνολογία Βριλ και Θουλ την παίρνει μια ομάδα 5 ατόμων (2 ελληνοαμερικανοί &  Έλληνες). Οι πιλότοι των οχημάτων αυτών που έχουν εξελιχθεί και φτάσει στο αέλιο 3 είναι 20% Έλληνες και 80% από άλλες χώρες.
Βίντεο 10, Μέγεθος: 423Kb - Διάρκεια: 2΄ 29΄΄Ο Γ. Πάλμος υποστηρίζει πόλεμο πανάρχαιο μεταξύ Ελλήνων και χθόνιων σύμφωνα με την θεωρία του Ι. Φουράκη. Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν εξελίξεις. Έχουν κυριαρχήσει ουσιαστικά, οικονομικά και τεχνολογικά πάνω στον πλανήτη οι απόγονοι των χθονίων και επειδή δεν τα βγάζουν πέρα (αναφέρουν τεχνολογικά κατορθώματα) επιθυμούν να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη και να μετακομίσουν στον Χ πλανήτη. Οι αντίθετοι είναι από τις ομάδες Θουλ και Βριλ (Γερμανοί) που κατά την διάρκεια του Β΄ ΠΠ και νωρίτερα κατασκεύασαν τον πρώτο ιπτάμενο δίσκο. Μετά τον πόλεμο έγινε αερομαχία με τους Αμερικάνους στην βάση των Βρυλ στον Νότιο Πόλο όπως κέρδισαν του Αμερικάνους.
Μυθοπλάστες: Βλάσης Μπονάτσος, Γεώργιος Πάλμος, Νίκος Καρακάκος, Γεώργιος Καπορδίνης, Ο.Ε.Α.
ΑπάντησηΕδώ

 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ & ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

(Κατά: Δημητρίου Ιατρόπουλου, περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 52, σελίδα 28)


Όμως εμείς οφείλουμε να ελπίζουμε. Και να αγωνιζόμαστε, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον να μείνει η ελπίδα ζωντανή. Η ελπίδα μας να ξαναβρεί αυτός ο τόπος την χαμένη του ταυτότητα και πολλά άλλα μαζί μ’ αυτήν: Την χαμένη του αξιοπρέπεια, ιστορία, μνήμη, οργάνωση, πνευματική υγεία, κοινωνική δομή, ιδιωτική πρωτοβουλία και δημόσια ηθική, μέσα στα πολλά χαμένα είδη ζωής και στοχασμού και ιδεώδη.
Και επειδή πολλοί πια είναι οι Συνέλληνες, που όλο και περισσότερο πυκνώνουν τις τάξεις εκείνης της αντίληψης που θεωρεί εμάς τους Έλληνες ως αστρικά προερχόμενους με ηγετικό ρόλο στη διανομή της πληροφορίας πάνω στον πλανήτη Γη, θεωρώ ξεχωριστά σημαντικό για την παρέα μας να σας παρουσιάσω σήμερα, ως πρώτο πόνημα του καινούργιου χρόνου, ένα ποιητικό εδάφιο απ’ το βιβλίο μου, την «ΤΡΙΜΥΘΙΑ», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και τόσα οφείλει -όπως και ‘γω φυσικά- σ’ εσάς, για την άμεση επιτυχία που συνάντησε, παρά την απόπειρα της γνωστήςΣυνωμοσίας των Μετρίων (και ανθελλήνων θα πρόσθετα πλέον...) να το μπλοκάρουν.
Είναι η στιγμή που ο ήρωας του έργου ανεβαίνει πάνω σ’ ένα μονόλιθο και απευθύνεται στην τεράστια ομάδα των παράξενων φίλων του σε μια συνάντηση στο ξέφωτο ενός ιερού δάσους. Και τότε μίλησε Αυτός.. - Ποιος μοίρασε τα βότσαλα με τα ονόματα στην μεγάλη αμμουδιά, την ώρα πού έσμιξε ο αχάτης με τον αλεξανδρίτη; - Ποιος έσπρωξε τα κύματα στην άκρη της θάλασσας και τ’ ακούμπησε πάνω στα βράχια να στεγνώσουν; - Εμείς δεν είμαστε οι αντιπρόσωποι του Ωρίωνα, του Βέγα, του Αρκτούρου; - Εμείς δεν ήρθαμε απ’ τον Σείριο, τον Μονόκερω, τους τόσους Άλφα; (Πηγή: Δημήτριος Ιατρόπουλος, Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 52, λόγου χάριν, σελίδα 28)

Μυθοπλάστης: Δημήτριος Ιατρόπουλος
Απάντηση: Ενώ ο ποιητής Δημήτριος Ιατρόπουλος επικαλούμενος τις γνωστές παγανιστικές «αποδείξεις», κάπου-κάποιος-κάποτε, υποστηρίζει εις το περιοδικό Ιχώρ και τεύχος 52 την άποψη περί καταγωγής των Ελλήνων από άλλους πλανήτες, στο επόμενο διπλό τεύχος 63-64 το ίδιο το περιοδικό Ιχώρ μαρτυρεί την καταγωγή των Ελλήνων από την Λευκή - Καυκάσια φυλή και την καθαρότητα των γονιδίων (1) αδειάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις του Ιατρόπουλου. Τώρα πως συμπίπτει ο Καύκασος με τον Ωρίωνα, τον Βέγα και τον Αρκτούρο, είναι ζήτημα που αφορά τους παγανιστές και την ψευτοθρησκεία τους, όχι τους λογικούς ανθρώπους.
Από την άλλη θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να εκφράσει για αυτές τις απόψεις την γνώμη του ο άλλος νεοπαγανιστής, ο Παναγιώτης Μαρίνης, που κατ’ αυτόν η Ορθοδοξία επιτρέπει τις επιμειξίεςΕλλήνων και αλλόφυλων, μιας και ο παγανισμός διατείνεται στην προκειμένη περίπτωση την «δια-γαλαξιακή επιμιξία εξωγήινων Ελλήνων» και «αλλοεθνών γήινων παγανιστών ή Χριστιανών» κατά τις π.Χ. και μ.Χ. εποχές.
Βαριάς σπουδαιότητας το γεγονός, πως οι προσπάθειες «κάποιων» να μπλοκάρουν παρόμοιες απόψεις που παρουσιάζονται στο ποίημα του Ιατρόπουλου, Τριμύθια, ανάγουν τους «αντιστασιακούς» σε «μέτριους ανθέλληνες», πράγμα που δεν είναι εξωφρενικό για τον νεοπαγανιστικό χώρο, αν θυμηθεί κανείς τις απόψεις του Φουράκη για τον Έλληνα ως άλλο «είδος».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Εξαίρετης όμως σημασίας έχει ένα άλλο σημείο στις δηλώσεις των νεοπαγανιστών, που δείχνει ξεκάθαρα πόσο έχουν θεολογικά ξεπέσει και αυτό φαίνεται από την απόστασή τους από την αλήθεια. Ισχυρίζεται ο Ιατρόπουλος πως οι Έλληνες έχουν «...ηγετικό ρόλο στη διανομή της πληροφορίας πάνω στον πλανήτη Γη...». Το ότι το δικαιολογεί αυτό από την «εξωγήινη» προέλευσή της δεν έχει εδώ σημασία. Σημασία έχει πως πιστεύει αυτό που υποστηρίζει, δηλαδή τον ηγετικό ρόλο των Ελλήνων.. Αυτή η δήλωση φανερώνει δύο στοιχεία του παγανιστικού ασυνειδήτου και της παγανιστικής νεοψυχής, επειδή ακριβώς κάνει λόγο για ηγετικό ρόλο στην έννοια πληροφόρηση, και όχι στην έννοια αλήθεια:
α. είτε ο ηγετικός ρόλος αφορά την αλήθεια (απόλυτη αξία) της πληροφορίας
β. είτε ο ηγετικός ρόλος αφορά την ποσότητα (σχετική αξία, εμπεριέχει και αναλήθειες) της πληροφορίας
Αν ισχύει το α τότε αυτομάτως ο Εβραϊκός λαός δεν μπορεί να κατέχει τον ηγετικό ρόλο στην πληροφορία, διότι πράγματι η μεγαλύτερη ηγεσία εις την πληροφορία μπορεί να είναι μόνο αυτή που αφορά την απόλυτη αλήθεια και μια τέτοια αλήθεια είναι η ουσία του Θεού, εφόσον ο Θεός είναι απόλυτος και υπεράνω ανθρώπων, εκτός και αν έχει να κάνει κανείς με θεούς παγανιστικούς που δεν είναι καθόλου ανεκτοί στην αλήθεια. Από την Ορθόδοξη λοιπόν πλευρά, μια τέτοια χροιά της δήλωσης συνεπάγει ότι ο Χριστός δεν μπορεί να είναι αλήθεια, εφόσον ως Ιουδαίος αποστερείται της δυνατότητας ηγεσίας (αλήθειας) της πληροφορίας σύμφωνα με το Ευαγγελικό (Κατά Ιωάννη, Κεφ. Ιδ΄ «6 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· »). Δηλαδή δεν είναι Θεός ούτε Σωτήρας (μακριά από το γράφων τέτοια ανοησία), εφόσον δεν είναι Έλληνας και συνεπώς αναγκαστικά ψεύδεται σε μια τόσο σημαίνουσα δήλωση.
Αν ισχύει το β, τότε αναγκαστικά οι πληροφορίες των οποίων ηγούνται οι Έλληνες, είναι μεν πολλές αλλά δεν κρύβουν αναγκαστικά αλήθεια αλλά κρύβονται και ψέματα μέσα σε αυτές.
Τι ισχύει από τα δύο, ας το κρίνει ο αναγνώστης.


Ραέλ: «Το Αληθινό Πρόσωπο του Θεού Ούτε Υπερφυσικός Θεός Ούτε Εξέλιξη Η Αλήθεια Σχετικά με την Εξωγήινη Καταγωγή μας». (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 59)

Σημειώσεις
1. Μια σειρά ερευνών που σαν σκοπό είχαν αφ’ ενός να προσδιορίσουν την γενετική καθαρότητα των φυλών της Μεσογειακής Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης της Μικράς Ασίας και αφ’ ετέρου να χαρτογραφήσουν τυχόν γενετικές ομοιότητες ανάμεσα σε πληθυσμούς διαφορετικών χωρών πραγματοποιήθηκε από σειρά ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του καθηγητή του ΑΠΘ κυρίου Κωνστανίνου Τριανταφυλλίδη και το πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το DNA των Ελλήνων, το οποίο ανήκει στην λευκή φυλή (καυκάσια όπως αναφέρεται στην διεθνής ορολογία), είναι σε ποσοστό 99,5% καθαρό και ανεπηρέαστο από επιμιξίες...., τότε μιλάμε για ένα πολύανθεκτικό και ισχυρό ελληνικό γονιδίωμα. (Πηγή: Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 63-64, Δια-δικτυακά, σσ. 6 -7). Περισσότερα για το ζήτημα αυτό εδώ.



Συνεχίζεται... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)