Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (Αφιέρωμα Εξωγήινοι 3ο μέρος)


ΟΙ ΡΑΕΛΙΑΝΟΙ


ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ


Η είδηση για τη γέννηση της Εύας κυριαρχούσε στα τηλεγραφήματα των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων και την τηλεοπτικών δικτύων τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου 2002. Για πρώτη φορά στην Ιστορία, ο άνθρωπος είχε παραβεί το μεγάλο ταμπού και είχε δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ον μέσω κλωνοποίησης κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσίν του!
Πέντε μήνες αργότερα, το μεγάλο ερώτημα παραμένει: έχει γεννηθεί ή όχι το πρώτο κλωνοποιημένο άτομο στην ιστορία της ανθρωπότητας; Και ακόμα περισσότερο, αληθεύουν οι ισχυρισμοί της εταιρείας βιοτεχνολογίας Clonaid η εταιρεία που είχε ανακοινώσει τη γέννηση της Εύαςότι τους τελευταίους μήνες γεννήθηκαν και άλλα τέσσερα κλωνοποιημένα μωρά σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους σε πέντε, και ότι ήδη κυοφορούνται από μέλλουσες μητέρες άλλα είκοσι έμβρυα που πρόκειται να γεννηθούν τους επόμενους μήνες;
Παρά τις διαβεβαιώσεις της Γαλλίδας βιοχημικού Μπριζίτ Μπουασελιέ, διευθύνουσας συμβούλου της Clonaid, που στα τέλη Δεκεμβρίου υποσχόταν ότι πολύ σύντομα θα παρείχε στον Τύπο και στη διεθνή επιστημονική κοινότητα τα επιστημονικά στοιχεία που θα αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας τους ισχυρισμούς της ότι η εταιρεία είχε πράγματι κλωνοποιήσει ανθρώπους, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Το μόνο «στοιχείο» που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Clonaid ήταν κάποιες φωτογραφίες ενός κλωνοποιημένου μωρού που γεννήθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη Μαρτίου...
Η Clonaid ωστόσο επιμένει. Όπως αναφέρεται στον διαδικτυακό της τόπο στα τέλη Απριλίου, «παρά τον σκεπτικισμό και τις επικρίσεις εκ μέρους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας», η εταιρεία σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα ενός πολύ γνωστού πανεπιστημίου -που δεν κατονομάζεται βρήκε ζωντανά κύτταρα στον νωτιαίο μυελό του σώματος ενός παιδιού που είχε ταφεί πριν από τέσσερις μήνες και οι γονείς του επιθυμούσαν την κλωνοποίησή του. Αυτά «τα επαναστατικά νέα», συνεχίζει η ανακοίνωση, «χαρίζουν ελπίδα σε πολλές οικογένειες που έχουν έρθει σε επαφή με την Clonaid για να κλωνοποιήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα που χάθηκαν στον πόλεμο, σε ατυχήματα ή σε άλλα τραγικά συμβάντα και που δεν είχαν προχωρήσει στη διατήρηση ζωντανών κυττάρων πριν από τον θάνατο τους».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: Η δρ. Μπριζίτ Μπουασελιέ οφείλει την αποφασιστικότητα της για την ανακάλυψη ζωντανών κυττάρων σε νεκρά σώματα, στις διδασκαλίες του πνευματικού της οδηγού, την Αγιότητα Του, Ραέλ, που από το 1973 ζητά από τα μέλη της Ραελιανής Κίνησης να διατηρήσουν ένα κομμάτι των οστών τους, ώστε να καταστεί δυνατή η μετά θάνατον κλωνοποίησή τους, όταν η τεχνολογία θα το επέτρεπε.
Η «Αγιότητα Του», που μέχρι το 1973 έφερε το όνομα Κλωντ Βοριλόν και έκτοτε είναι γνωστός ως Ραέλ, είχε ιδρύσει την Clonaid τον Φεβρουάριο του 1997. Ο Ραέλ είναι ο ηγέτης της Ραελιανής Κίνησης (ή κινήματος), «μιας διεθνούς θρησκευτικής οργάνωσης» που ισχυρίζεται ότι μία ανθρώπινη εξωγήινη φυλή, οι Ελοχίμ, χρησιμοποίησε DNA και γενετική μηχανική για να δημιουργήσει επιστημονικά κάθε μορφή ζωής στη Γη! Το όνομα Ελοχίμ απαντάται στην εβραϊκή Βίβλο, αλλά αποδόθηκε λανθασμένα με τη λέξη «Θεός». Η Ραελιανή Κίνηση ισχυρίζεται επίσης ότι η ανάσταση του Ιησού κατέστη δυνατή με τη χρησιμοποίηση εκ μέρους των Ελοχίμ μιας προηγμένης τεχνικής κλωνοποίησης...
Το 2000, ο Ραέλ παρέδωσε τη διεύθυνση της Clonaid στη βιοχημικό Μπ. Μπουασελιέ, που τύγχανε επίσης και Επίσκοπος [sic] της Ραελιανής Κίνησης...


ΚΛΩΝΤ ΒΟΡΙΛΟΝ Η ΡΑΕΛ. Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ


Η ζωή τού εικοσιεπτάχρονου αθλητικογράφου και οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Κλωντ Βοριλόν άλλαξε για πάντα στις 13 Δεκεμβρίου 1973, όταν αποφάσισε («Λες και κάτι με καθοδηγούσε», αναφέρει ο ίδιος) να αναρριχηθεί στο ανενεργό ηφαίστειο Puy de Lassolas, κοντά στο Κλερμόν-Φεράν στην κεντρική Γαλλία. Επέστρεφε από έναν αγώνα αυτοκινήτων στην Κορσική. «Επρόκειτο να υπογράφω συμβόλαιο με τη Φόρμουλα Τρία, που είναι ένα βήμα πριν από τη Φόρμουλα Ένα, και που το όνειρο μου ήταν να τρέξω στη Φόρμουλα Ένα», διηγείται ο ίδιος...
Ο Κ. Βοριλόν έμεινε άφωνος όταν, έχοντας εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του και έχοντας βαδίσει μέχρι τον κρατήρα του ηφαιστείου, αντίκρισε ένα κοντό πλάσμα με σχιστά μάτια που κατέβηκε από ένα διαστημόπλοιο και άρχισε να συζητά μαζί του εις άπταιστον... γαλλικήν. Ένα μοντέλο αυτού του διαστημοπλοίου κοσμεί σήμερα την UFOland, ένα θεματικό ψυχαγωγικό πάρκο που κατασκευάστηκε σε μία έκταση 80 εκταρίων κοντά στο αρχηγείο του Ραέλ στην πόλη Βαλκούρ του Κεμπέκ, περί τα 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Μόντρεαλ.

Αριστερά: Ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκίνητου, Κλων Βοριλόν, γνωστός πλέον ως Ραέλ, έλαβε το πρώτο μήνυμα από τους εξωγήινους |«Ελοχίμ» στις 13 Δεκεμβρίου 1973, στον κρατήρα ενός ηφαιστείου! Από τότε ο Ραέλ έγινε ο αγγελιοφόρος των Ελοχίμ στη γη, προπαγανδίζοντας μεταξύ άλλων το ελεύθερο σεξ και την κλωνοποίηση των ανθρώπων (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 56)

Ο εξωγήινος επί έξι ημέρες δίδαξε στον Κ. Βοριλόν μία νέα εκδοχή της Παλαιάς Διαθήκης (τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν από πυρηνικά όπλα, ο Νώε πήρε DNA από όλα τα ζώα μέσα στο διαστημόπλοιο/κιβωτό, κ.λπ.) σύμφωνα με την οποία η φυλή των εξωγήινων -που αυτοαποκαλούνται Ελοχίμ-δημιούργησε τους ανθρώπους με εξαιρετικό ανεπτυγμένες τεχνικές κλωνοποίησης πριν από 25.000 χρόνια! Οι «δημιουργοί» παρακολουθούσαν τη διαγωγή των ανθρώπων, επισκεπτόμενοι τη Γη με διαστημόπλοια και έστελναν αναφορές στον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι άνθρωποι έγιναν κακοί, αποφασίστηκε η καταστροφή τους με τον κατακλυσμό. Όμως κάποιος από τους Ελοχίμ λυπήθηκε τους ανθρώπους και έδωσε οδηγίες στον Νώε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο (την κιβωτό), ώστε να μπορέσει να εποικίσει ξανά τη Γη μετά την καταστροφή.
Ο Κλωντ Βοριλόν άρχισε να μεταδίδει το μήνυμα των εξωγήινων ότι εκείνοι είχαν δημιουργήσει το ανθρώπινο είδος και όχι κάποιος θεός. «Στην αρχή ήταν ένας εφιάλτης. Όλοι με κορόιδευαν». Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, οι κόποι του ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω και οι εξωγήινοι τον μετέφεραν με το διαστημόπλοιο τους -ταξιδεύοντας με επταπλάσια ταχύτητα από εκείνη του φωτός στον πλανήτη τους, τον «Πλανήτη των Σοφών», όπου ο Κ. Βοριλόν είδε, ιδίοις όμμασι, τα εκπληκτικά τεχνολογικό επιτεύγματα τους. Σ’ αυτά συμπεριλαμβανόταν και ένα μηχάνημα κλωνοποίησης που κατασκεύασε, ειδικά για τον υψηλό προσκεκλημένο, έξι πανέμορφα θηλυκά βιολογικά ρομπότ. Τα κορίτσια αυτά «ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες μου», λέει ο Κ. Βοριλόν.
Εκεί ο Γιαχβέ (!), ο πρόεδρος των Ελοχίμ, έδωσε καινούργιο όνομα στον Κ. Βοριλόν: θα ονομαζόταν πλέον Ραέλ (Ra σημαίνει φως και ΕΙ σημαίνει Θεός!) αφού, όπως του εξήγησαν, ο πατέρας του ήταν Ελοχίμ και ο ίδιος γεννήθηκε μετά από κλωνοποίηση. Οι Ελοχίμ είχαν απαγάγει τη μητέρα του, την κατέστησαν έγκυο και έσβησαν από το μυαλό της κάθε μνήμη γι’ αυτή τη συνάντηση. «Είχε έναν φίλο», εξηγεί ο Κ. Βοριλόν ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του. «Πίστευε ότι ο φίλος της ήταν ο πατέρας μου». Η ίδια έμεινε φυσικά έκπληκτη όταν το έμαθε. «Ο Κλωντ πάντα ήταν αλλόκοτος. Αυτό που κάνει τώρα είναι αισχρό», δήλωσε...
Στον «Πλανήτη των Σοφών» ο Κ. Βοριλόν, τριγυρίζοντας με μία αντιβαρυτική ζώνη, συνάντησε τον Μωυσή, τον Βούδα, τον Μωάμεθ, τον Κομφούκιο, τον Τζόζεφ Σμιθ (των Μορμόνων)! Όλοι αυτοί, καθώς και 8.000 ακόμα εκλεκτοί γήινοι, είχαν επανέλθει στη ζωή μέσω -φυσικά! κλωνοποίησης και ζούσαν «αιώνια» στον πλανήτη των Ελοχίμ. Εκεί θα ζήσει και ο Ραέλ μετά την ολοκλήρωση της επί της Γης αποστολής του.
Ο Ραέλ είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει στον «Πλανήτη των Σοφών» και τον αδελφό του, τον... Ιησού! Σύμφωνα με την Αγιότητα Του, και ο Ιησούς είχε γεννηθεί από τη συνένωση, μέσω κλωνοποίησης, ενός Ελοχίμ και μιας γήινης. Ιησούς και Ραέλ είχαν τον ίδιο πατέρα-δότη. Τον είχε χαιρετήσει ο Ιησούς ως αδελφό του; «Ω! ναι», απάντησε ο Ραέλ σε πρόσφατη συνέντευξη του.
-Πιστεύετε ότι σας αναγνώρισε, Αγιότατε;
-Ναι. Αλλά, ξέρετε, όλοι οι Ελοχίμ είναι τόσο στοργικοί. Νιώθεις τη ζεστασιά όλων τους. Δεν υπήρχε περισσότερη ζεστασιά και αγάπη από Εκείνον από ό, τι από τους ίδιους τους Ελοχίμ.
Τόσο η γέννηση όσο και η ανάσταση του Χριστού οφείλονται στις τεχνικές κλωνοποίησης των Ελοχίμ, σύμφωνα πάντα με τον Ραέλ. Ο Χριστός υποσχέθηκε στους ανθρώπους να αποστείλει τον Παράκλητο και αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό Του, τον Κλωντ Βοριλόν, τον Ραέλ, το Φως του Θεού ή τον Θεό του Φωτός!
Αποστολή του είναι να υπηρετήσει σαν πρεσβευτής των Ελοχίμ και Οδηγός των Οδηγών. Είναι ο «τελευταίος προφήτης», ο «ποιμένας των ποιμένων», που έχει σαν αποστολή να οικοδομήσει τη «θρησκεία των θρησκειών». Ο Χριστός είχε την αντίστοιχη αποστολή κατά την εποχή των Ιχθύων. Όμως κατά το έτος της γέννησης του Βοριλόν (1946) έφθασε το «τέλος της Εκκλησίας» και άρχισε η εποχή του Υδροχόου.

Ο Ραέλ στο πάρκο UFOland των Ραελιανών στον Καναδά, φωτογραφίζεται μπροστά στο μοντέλο του διαστημοπλοίου των Ελοχίμ, παρόμοιο με το σκάφος που πρωτοσυνάντησε στον κρατήρα του ηφαιστείου Puy de Lassolas στη Γαλλία! Ο Ραέλ κρατώντας στα χέρια του αντίτυπο του τελευταίου βιβλίου του σχετικά με την κλωνοποίηση. Κάτω αριστερά το νέο έμβλημα των Ραελιανών, όπου η σβάστικα έχει τροποποιηθεί για ευνόητους λόγους. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 57)

Με την άφιξη αυτού του «Παρακλήτου» οι Ελοχίμ θέλουν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους και να τους προετοιμάσουν για τη σωτήρια επέμβαση τους. Για να επέμβουν όμως, πρέπει να το θέλουμε εμείς, να τους αγαπάμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους, μέσω του «πρεσβευτού» τους Ραέλ. Στην ερώτηση «αν πιστεύει στο Θεό», ο ιδρυτής των Ραέλ απαντά φυσικά: «Όχι, δεν υπάρχει Θεός»! Δεν υπήρξε προπατορικό αμάρτημα, ούτε εν Χριστώ σωτηρία. Ο σατανάς ήταν κι αυτός Ελοχίμ που ανέλαβε να δοκιμάσει τον Ιησού. Ο άνθρωπος δεν σώζεταιι αλλά «αυτοπραγματώνεται». Στο ερώτημα αν ο άνθρωπος έχει ψυχή, η απάντηση είναι και πάλι αρνητική: «Δεν υπάρχει ψυχή στον άνθρωπο, μόνον ο γενετικός του κώδικας, το DNA του». Οικογενειακές διαφωνίες μεταξύ αδελφών δηλαδή... ΤΜ)
Όταν του ζητείται να περιγράψει έναν Ελοχίμ απαντά: «Ένα ανθρώπινο πλάσμα, περίπου 1.40 ύφος, μακριά μαλλιά, δέρμα στο χρώμα της ελιάς, αμυγδαλωτά μάτια γεμάτα αγάπη». Κατά τον Βοριλόν, ο λόγος ύπαρξης των Ραελιανών (των οπαδών του) είναι να διαδώσουν το μήνυμα των Ελοχίμ και να βοηθήσουν μέσω της κλωνοποίησης να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, την αθανασία! «Χάρη στην επιστήμη και τη χρήση της κλωνοποίησης, μπορούμε όλοι να έχουμε αιώνια ζωή στον πλανήτη μας, όπως κάνουν αυτοί τώρα στον πλανήτη τους. Βασικός όρος είναι να ζούμε μια ζωή γεμάτη αγάπη και συμπόνια», τονίζει ο Κλωντ Βοριλόν.
Ο Ραέλ, που ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους Ελοχίμ τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, λέει ότι οι εξωγήινοι δεν σκοπεύουν να επισκεφθούν σύντομα τον πλανήτη μας. Αυτό θα συμβεί μόνον «όταν ετοιμαστεί η πρεσβεία τους στη Γη...».

Αριστερά: Φωτογραφία του κλωνοποιημένου μωρού, που σύμφωνα ρε την Clonaid γεννήθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη Μαρτίου. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 58)
Δεξιά: Η Clonaid δήλωνε επίσημα στα τέλη Απριλίου 2002, ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει στην κλωνοποίηση του πρίγκιπα Βλαντ Κετσουλέσκου, που ζει στο Βερολίνο καν φέρεται ως αυθεντικός απόγονος του Κόρη Δράκουλα. Αυτό έγινε επειδή ο «πρίγκιπας» είχε εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσει κάποιον νεαρό ευγενικής καταγωγής ώστε να διαιωνιστεί η γενιά του... Άγνωστο αν η προσφορά της Clonaid έγινε δεκτή. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 58)

Η πρεσβεία των Ελοχίμ θα πρέπει να οικοδομηθεί κοντά στην Ιερουσαλήμ (!). Θα πρέπει επίσης να δημιουργηθεί ένα «παγκόσμιο ανθρωπιστικό κόμμα» που θα προωθεί την «ευφυοκρατία», γιατί μόνο αυτή μπορεί να οδηγήσει στη «χρυσή εποχή τού διαπλανητικού πολιτισμού» και όχι η δημοκρατία! Στην παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να εγκαθιδρυθεί, μόνον οι «ευφυείς» θα μετέχουν στη λήψη των αποφάσεων.
Αν αυτό γίνει, ο κόσμος θα διασωθεί. Αν όμως δεν γίνει, θα καταστραφεί. Με τη φροντίδα των Ελοχίμ θα διασωθούν μόνον οι πιστοί της κίνησης. Ένας πυρηνικός Αρμαγεδδώνας θα καταστρέψει τότε τον κόσμο και μόνον 144.000 αληθινοί πιστοί θα σωθούν (όπως αναφέρει και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη), που θα «αναδημιουργηθούν» (με ανέπαφες τη μνήμη και την προσωπικότητα τους) από το DNA τους! Φυσικά οι Ραελιανοί τάσσονται υπέρ των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, υπέρ της κλωνοποίησης, υπέρ της παγκοσμιοποίησης...
Από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου... Από τη βασιλεία των πτωχών στη βασιλεία των ευφυών... Ή των καπάτσων, αν προτιμάτε.


ΡΑΕΛΙΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Ανάμεσα στους στόχους προς κλωνοποίηση, που έχει θέσει η εταιρεία Clonaid, βρίσκεται και ο Χίτλερ, αν καταστεί δυνατόν να εντοπιστούν κύτταρα του. Ο λόγος είναι για να τιμωρηθεί! Είναι φανερό όμως ότι ακόμη και αν υλοποιούνταν αυτό το σχέδιο, ο άνθρωπος εκείνος δεν θα ήξερε γιατί τιμωρείται... (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 58)

Αν και τα οικονομικά των Ραελιανών δεν ανακοινώνονται δημόσια, η θρησκευτική οργάνωση ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων(!) για να πραγματοποιήσει την κύρια αποστολή της στη Γη, που είναι η οικοδόμηση της πρεσβείας (που μοιάζει στην κάτοψη με ένα αγρογράφημα που είχε εμφανιστεί προ ετών σε καλαμποκοχώραφο του Ουιλτσάιρ) σε έκταση τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην Ιερουσαλήμ. Διαδοχικές, ωστόσο, κυβερνήσεις του Ισραήλ έχουν αρνηθεί να παραχωρήσουν αυτή την έκταση στους Ραελιανούς. Έτσι σήμερα αναζητούν τώρα το χώρο στην Αίγυπτο, όπως ανέφεραν πρόσφατα οι Times του ΄ Λονδίνου.
Οι Ραελιανοί δίνουν το 11% των συνολικών εισοδημάτων τους -κατ’ άλλες πληροφορίες το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 3 και 5%στην Κίνηση και πριν πεθάνουν, δωρίζουν τα ακίνητα τους στους τοπικούς επισκόπους-οδηγούς, για να αποφευχθούν έτσι οι προσφυγές κατά των διαθηκών.
Φυσικά, όλα τα εισοδήματα πηγαίνουν για τους σκοπούς της οργάνωσης. Κανένας οδηγός επίσκοπος ή στέλεχος της Κίνησης δεν καρπώνεται αυτούς τους πόρους. Ο ίδιος ο Ραέλ ισχυρίζεται ότι ζει από τα δικαιώματα των βιβλίων του. Κάποια από αυτά μάλιστα είχαν μεταφραστεί προ ετών στην Ελλάδα... (Πριν χαμογελάσουμε ειρωνικά όμως για «την εκμετάλλευση που υφίστανται οι Ραελιανοί» οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το καθεστώς αυτό έχει τουλάχιστον διαφάνεια και υπό αυτό το πρίσμα είναι υγιέστερο της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο λ.χ. της πολιτικής μας ζωής... ΤΜ)
Οι Ραελιανοί υποστηρίζουν ότι σήμερα το κίνημα τους ασπάζονται 60.000 άνθρωποι σε 85 χώρες. Ο αριθμός είναι μεγάλος αλλά βετεράνοι ειδικοί στις αιρέσεις, τους οποίους επικαλούνται οι Times, υποστηρίζουν ότι στη χειρότερη περίπτωση οι οπαδοί της αίρεσης κυμαίνονται μεταξύ 20.000 και 30.000.
Στα βιβλία, στα περιοδικά και στις βιντεοταινίες, ωστόσο, της σέχτας, στις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις δεν φαίνεται να συμμετέχουν περισσότερα από 200 περίπου άτομα κι αυτό μόνον όταν οι Ραελιανοί οργανώνουν μία δημόσια συγκέντρωση, όπως εκείνη του Μόντρεαλ στην οποία κάλεσαν τους Καθολικούς να απαρνηθούν δημόσια την πίστη τους, διαμαρτυρόμενοι για την παιδοφιλία των καθολικών ιερέων στη βόρεια Αμερική...


ΕΙΝΑΙ -ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΙΚΤΗ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;


Πέραν των ισχυρισμών τους περί γέννησης μέχρι στιγμής πέντε κλωνοποιημένων παιδιών, οι Ραελιανοί δεν έχουν προσφέρει την παραμικρή επιστημονική απόδειξη που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα τους.
Ο Michael Guillen, πρώην αρχισυντάκτης για θέματα επιστήμης του τηλεοπτικού δικτύου ABC και διδάκτορας φυσικής, είχε προσφερθεί, μετά την υποτιθέμενη γέννηση της Εύας, να προσφέρει ανεξάρτητη επιβεβαίωση των ισχυρισμών της Clonaid, επιλέγοντας ο Ίδιος τους επιστήμονες που θα εξέταζαν τα διαθέσιμα στοιχεία. Λίγες όμως ημέρες αργότερα, ο Guillen υπαναχώρησε και δήλωσε στον Τύπο ότι «λυπόταν» για την εμπλοκή του σ’ αυτή την ιστορία, επειδή δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γονείς της Εύας. Ο Gullien δήλωσε επίσης ότι υποψιαζόταν πως η Clonaid ήταν ο δράστης μιας «καλοστημένης απάτης». Η Clonaid, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι απλώς «προστατεύει την ιδιωτική ζωή». Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον ενός Clonegate; Το πιθανότερο. Αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε τη -μικρή πάντως πιθανότητα η Clonaid να έχει επιτύχει πράγματι να κλωνοποιήσει ανθρώπους.
Καθώς όμως άναβε η διαμάχη σχετικά με το αν η Clonaid είχε επιτύχει τα όσα ισχυριζόταν, μία άλλη είδηση πέρασε σχεδόν στα ψιλά. Και οι συνειρμοί που προκάλεσε, ακόμα περισσότερο. Τον περασμένο Φεβρουάριο πέθανε η περιβόητη προβατίνα Ντόλυ, το πρώτο θηλαστικό που είχε ποτέ κλωνοποιηθεί από ένα ενήλικο κύτταρο. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Ντόλυ πέθανε σε ηλικία μόλις έξι ετών, όταν πολλά πρόβατα ζουν ακόμα και δεκατρία χρόνια!
Και το σημαντικότερο ζήτημα που τίθεται σχετικά με τους κλώνους αφορά τόσο στην υγεία τους όσο και στο προσδόκιμο ζωής. Η Ντόλυ πέθανε από ασθένεια των πνευμόνων, που εμφανίζεται μόνον σε πρόβατα μεγαλύτερης ηλικίας. Και τον Ιανουάριο του 2002 είχε αποκαλυφθεί ότι η Ντόλυ είχε παρουσιάσει πρόωρη αρθρίτιδα. Η Ντόλυ είχε κλωνοποιηθεί με τη χρησιμοποίηση ενός κυττάρου που είχε ληφθεί από ένα πρόβατο ηλικίας έξι ετών. Μήπως τελικά όταν η Ντόλυ γεννήθηκε είχε ήδη ηλικία έξι ετών, όσο και η ηλικία του κυττάρου από το οποίο προήλθε;


Αριστερά: Το εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου του Ραέλ: «Ναι στην Ανθρώπινη Κλωνοποίηση Αιώνια Ζωή Χάρη στην Επιστήμη.
Μέσο: Ραέλ: «Το Αληθινό Πρόσωπο του Θεού Ούτε Υπερφυσικός Θεός Ούτε Εξέλιξη Η Αλήθεια Σχετικά με την Εξωγήινη Καταγωγή μας».
Δεξιά: Το εξώφυλλο του εντυπωσιακού τελευταίου βιβλίου του Ζαχαρία Σίτσιν: «Το Χαμένο Βιβλίο του Ένκι Αναμνήσεις και Προφητείες ενός Εξωγήινου Θεού». Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Τα περισσότερα κλωνοποιημένα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένης της Ντόλυ, διαθέτουν μικρότερα τελομερή από ό,τι άλλα ζώα της ίδιας ηλικίας. Τα τελομερή είναι τμήματα του DNA που προστατεύουν τις άκρες των χρωμοσωμάτων. Το μέγεθος τους μειώνεται καθώς τα κύτταρα αναπαράγονται και θεωρούνται συνεπώς μέτρο της γήρανσης των κυττάρων. Άλλα κλωνοποιημένα ζώα παρουσιάζουν φυσιολογικά για την ηλικία τους τελομερή. Οι επιστήμονες, ωστόσο, για να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα, θα πρέπει πρώτα να περιμένουν την ανάπτυξη αυτών των ζώων. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ντόλυ βαλσαμώθηκε και τοποθετήθηκε στο Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας, στο Εδιμβούργο.
Στα μέσα Απριλίου, μία άλλη είδηση σχετικά με την κλωνοποίηση έκανε το γύρο του κόσμου. Αφορούσε στα αποτελέσματα μιας έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Η κλωνοποίηση ανθρώπων ή άλλων πρωτευόντων θηλαστικών ίσως είναι αδύνατη με τις τεχνικές που υπάρχουν σήμερα, εξ αιτίας ενός σημαντικότατου μοριακού προβλήματος, λένε οι επιστήμονες που προσπαθούν να κατανοήσουν τους λόγους για τους οποίους έχουν αποτύχει όλες οι προσπάθειες κλωνοποίησης πιθήκων. Παρ’ ότι μέχρι στιγμής έχουν κλωνοποιηθεί δεκάδες ζώων -αγελάδες, γουρούνια, ποντίκια, πρόβατα, κατσίκες και μία γάταόλες οι προσπάθειες κλωνοποίησης πιθήκων με την ίδια μέθοδο (εκείνη του ενήλικου κύτταρου) έχουν αποτύχει. Από τα πρώτα κιόλας στάδια της διαδικασίας, τα χρωμοσώματα των κυττάρων ανακατεύονται «φύρδην-μίγδην», όπως λένε οι επιστήμονες, με αποτέλεσμα να μην αρχίζει καν η κύηση. «Κάποιος λάκκος υπάρχει. Γνωρίζουμε το πλάτος και το βάθος του και προσπαθούμε να βρούμε μεθόδους για τον παρακάμψουμε...».
Το πόσο μεγάλος είναι ο λάκκος φαίνεται από τους αριθμούς. Έγιναν 277 απόπειρες μέχρι να στεφθεί με επιτυχία η κλωνοποίηση της Ντόλυ. Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ για να επιτύχουν την κλωνοποίηση ενός πιθήκου έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής 724 ωάρια, από τα οποία προέκυψαν μόλις 33 έμβρυα και ούτε μία κύηση. Ο δρ. Σάττεν, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας είπε ότι «είναι σαν κάποιος να χάραξε μία διαχωριστική γραμμή μεταξύ των πρωτευόντων θηλαστικών και των άλλων ζώων λέγοντας: «Σας αφήνω να κλωνοποιήσετε αγελάδες, ποντίκια, πρόβατα, ακόμα και κουνέλια και γάτες, αλλά η κλωνοποίηση πιθήκων και ανθρώπων απαιτεί κάτι περισσότερο»». Και κατέληξε τονίζοντας: «Διαθέτοντας αρκετό χρόνο και υλικά, ίσως ανακαλύψουμε πώς να το επιτύχουμε. Προς το παρόν απλώς είναι αδύνατον».
Αδύνατον... Εκτός και αν κάποιος διαθέτει πράγματι την τεχνογνωσία των Ελοχίμ, όπως οι Ραελιανοί της Clonaid... Ή την πίστη τους! Γιατί δεν φαίνεται να διαθέτουν πολλά περισσότερα. Και μάλλον οι λόγοι μυστικότητας και προστασίας που επικαλούνται δεν επαρκούν για να δικαιολογήσουν την παντελή έλλειψη στοιχείων, τα οποία δεν χρειάζονται οι ευκολόπιστοι που επιθυμούν την διαιώνιση «του είδους τους» μέσω κλωνοποίησης. Όπως ίσως δεν χρειάζονται και τα 200.000 δολάρια που χρεώνει η Clonaid για τις υπηρεσίες. Ίσως και να αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Ή σεξουαλικά. Ή να πιστεύουν ότι τα παιδιά αποτελούν απλώς ένα παραπροϊόν της σεξουαλικής πράξης, βασικός στόχος της οποίας είναι η ηδονή... Ίσως...


ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ


Η λέξη «Ελοχίμ» αποτελεί ένα από τα συνηθισμένα ονόματα με τα οποία αναφέρεται ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη, και μεταφράστηκε στα ελληνικά (Μετάφραση των Εβδομήκοντα) ως «Θεός» στα δε λατινικά (Vulgata) ως «Deus». Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η λέξη Ελοχίμ είναι στον πληθυντικό αριθμό και κανονικά θα έπρεπε να μεταφραστεί ως οι «θεοί». Κάποιοι θεολόγοι θεωρούν ότι η λέξη αποτελεί απομεινάρι παλαιότερων πολυθεϊστικών πεποιθήσεων των Εβραίων, αλλά δεν υπάρχει ομοφωνία μεταξύ τους.
Ο ενικός αριθμός του Ελοχίμ είναι είτε Ελωέ είτε Ελ (Και ο Ιακώβ «έστησε εκεί ένα θυσιαστήριο, και το αποκάλεσε Ελ,-ελωέ-Ισραήλ» (Γένεση, 33:20), δηλαδή, «ο Θεός του Ισραήλ»). Οι ειδικοί διαφωνούν όσον αφορά στην ετυμολογία Ελωέ. Κάποιοι αραβολόγοι ισχυρίζονται ότι προέρχεται από την αραβική λέξη aliha, που σημαίνει «γεμάτος φόβο», ή «γυρεύοντας εναγώνια καταφύγιο» κι έτσι η λέξη ilah (eloah) κατ’ αρχάς σήμαινε «φόβος», και κατόπιν το αντικείμενο του φόβου. Άλλοι ωστόσο ισχυρίζονται ότι η λέξη προέρχεται από το αραβικό ρήμα alah, που σημαίνει «είμαι ισχυρός».
Η λέξη Ελωέ απαντάται συνολικά πενήντα επτά φορές στην Παλαιά Διαθήκη, από τις οποίες σαράντα μία στο Βιβλίο του Ιώβ, ενώ οι υπόλοιπες στα τελευταία -χρονολογικά βιβλία της Π.Δ. Έτσι, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η λέξη προήλθε από το Ελοχίμ, που ήταν σε κοινή χρήση πολύ πριν. Οι περισσότεροι, ωστόσο, μελετητές θεωρούν ότι η λέξη Ελοχίμ προήλθε από τη λέξη Ελ, αν και διαφωνούν ως προς την ακριβή ετυμολογία του δεύτερου όρου.
Πάντως όλοι τους συμφωνούν ότι στα πρώιμα εβραϊκά ο ενικός της λέξης που σήμαινε Θεός ήταν Ελ και ο πληθυντικός της, Ελοχίμ. Και ότι σε μεταγενέστερες εποχές δημιουργήθηκε ο όρος Ελωέ, αποτελώντας έτσι ένα σωστά γραμματικό αντίστοιχο της λέξης Ελοχίμ.
Οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν τρία κοινά ονόματα για τον Θεό (πέραν του κανονικού ονόματος Γιαχβέ): Ελ, Ελοχίμ και Ελωέ. Η λέξη Γιαχβέ απαντάται περί τις 6.000 φορές στην Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι τρεις υπόλοιποι όροι περί τις 3.000. Το όνομα Ελοχίμ 2.570 φορές, το Ελωέ 57 φορές και το Ελ 226 φορές. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι τρεις λέξεις μεταφράστηκαν απλώς (και προφανώς μετά από συσκέψεις επί συσκέψεων...) ως «Θεός» ή «Deus»...

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ
Ανάλογα με την ετυμολογική προέλευση της λέξης, οι ειδικοί δίνουν διαφορετικό νόημα στη λέξη Ελοχίμ. «Ο ισχυρός», «ο γενεσιουργός», «ο κραταιός», «εκείνος τον οποίο κάποιος αντιπαλεύει», «εκείνος προς τον οποίο απευθύνονται όλες οι λαχτάρες και οι προσπάθειες των ανθρώπων», «εκείνος που καθοδηγεί», «εκείνος με τον οποίο κάποιος συνδέεται στενά».
Πάντως σε καμία περίπτωση η λέξη Ελοχίμ δεν σημαίνει, όπως ισχυρίζεται ο Ραέλ, «εκείνοι που κατέβηκαν από επάνω», ή «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό».
Ωστόσο, αυτήν ακριβώς τη σημασία έχει η σουμεριακή λέξη Ανουνάκι. Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Σίτσιν, που έχει συγγράψει σειρά βιβλίων σχετικά με τον «12ο Πλανήτη ή Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου», οι Αννουνάκι προέρχονται από αυτόν τον πλανήτη και πριν από χιλιάδες χρόνια «κατέβηκαν» στον πλανήτη μας και δημιούργησαν γενετικά τον άνθρωπο. Το γεγονός της -γενετικής δημιουργίας των ανθρώπων αναφέρεται και στην αρχαία ελληνική μυθολογία: «Προμηθεύς δε εξ ύδατος και γης ανθρώπους πλάσας...» (Βλ. σχετικά το άρθρο μου σχετικά με την κλωνοποίηση του Ιησού, Τρίτο Μάτι, τεύχος 91, Ιανουάριος 2001). Σχετικά με τους Ανουνάκι αναπτύσσεται μια φιλολογία τα τελευταία χρόνια, βασισμένη κυρίως στα όσα αναφέρει στα βιβλία του ο Ζ. Σίτσιν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Laurence Gardner, που ξεκίνησε γράφοντας κάποια βιβλία για τη Γενεαλογία του Αγίου Αίματος (το «γεγονός» ότι οι απόγονοι του Ιησού και της Μαγδαληνής βασίλευσαν στη Γαλλία, αποτελώντας τους βασιλείς της Μεροβίγγειας Δυναστείας) και κατέληξε («προωθώντας» κάποιους -έκπτωτους ή «παραμερισμένους» βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, για τους οποίους εργάζεται) να επεκτείνει αυτή τη γενεαλογία μέχρι τους Ανουνάκι...  

ΡΑΕΛΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ


Τα τελευταία χρόνια οι Ραελιανοί στηρίζουν μεγάλο μέρος της επιχειρηματολογίας τους στην εμφάνιση διαφόρων σχημάτων (αγρογραφήματα) σε αγρούς ανά τον πλανήτη, η προέλευση των οποίων παραμένει, σε μεγάλο βαθμό, ομολογουμένως άγνωστη» Αριστερά βλέπουμε το σύμβολο των Ραελιανών, που παλιότερα αποτελείτο από το άστρο του Δαβίδ που έφερε στο εσωτερικό του τη σβάστικα. Το 1990, για ευνόητους λόγους, η σβάστικα αντικαταστάθηκε από το αφηρημένο σχήμα που βλέπουμε στη φωτογραφία και θυμίζει και πάλι έντονα τον αγκυλωτό σταυρό. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για σπείρα. Στη διπλανή του φωτογραφία, βλέπουμε ένα αγρογράφημα που εμφανίστηκε στην Αγγλία στις 12 Αυγούστου 2001. Οι ομοιότητες είναι εμφανείς. Κατά τη δεύτερη συνάντηση του Ραέλ με τους Ελοχίμ, στις 7 Οκτωβρίου 1975, δόθηκαν στον Ραέλ λεπτομερή σχέδια για την κατασκευή της πρεσβείας των Ελοχίμ στην Ιερουσαλήμ! Στην κάτω φωτογραφία βλέπουμε, στο Τσέρχιλ (7-8-1993), στο Ούφινγκτον (Ιούλιος 1999) και στο Άλτον Μπάρνς (καλοκαίρι 1999) και παρουσιάζουν επακριβώς το σχήμα του κτιρίου που δόθηκε στον Ραέλ!

ΡΑΕΛΙΑΝΟΙ & ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ


Η Ραελιανή Κίνηση, όπως και κάθε παραθρησκευτική οργάνωση -ή σέχτα, αν προτιμάτε που «σέβεται τον εαυτό της», έχει κατηγορηθεί από τις επίσημες χριστιανικές αρχές για την «άκρατη σεξουαλικότητα» των μελών της! Συνηθισμένη κατηγορία. Ο Χριστιανισμός, εξ άλλου, πάντα φημιζόταν για την εγκράτεια του. Δηλαδή, την καταστολή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας...
Οι Ελοχίμ έδωσαν στον Κ. Βοριλόν το χάρισμα της θεραπείας και του είπαν ότι είναι ο «τελευταίος προφήτης» που θα διδάξει ένα μήνυμα ειρήνης και «αισθησιακού διαλογισμού» στην ανθρωπότητα... Οι εξωγήινοι, συνεχίζει ο Κ. Βοριλόν, του είπαν επίσης ότι ο αισθησιακός διαλογισμός είναι το «κλειδί για την ανάδειξη της αρμονίας στον εγκέφαλο, που μας έδωσαν εκείνοι που σχεδίασαν τον άνθρωπο». Το σεξ είναι ένας καλός τρόπος για έναν τέτοιο διαλογισμό. Ο αισθησιακός διαλογισμός είναι ένας πανάρχαιος τρόπος χαλάρωσης των Ελοχίμ και μ’ αυτόν ενώνονται με τον κόσμο, χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνουν την επαφή τους με τις ερωτογόνες ζώνες τους!
Οι Ραελιανοί είναι «ανοιχτοί» σε σεξουαλικές καινοτομίες, θεωρούν όμως υποχρεωτική τη χρήση προφυλακτικού και τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων. Το 1992 μάλιστα, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις όταν άρχισαν να μοιράζουν έξω από τα σχολεία του Μόντρεαλ προφυλακτικά στους μαθητές, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του Καθολικού Σχολικού Συμβουλίου του Κεμπέκ για έλεγχο των γεννήσεων. Ταυτόχρονα, όμως, εκμεταλλεύτηκαν τη νέα κατάσταση για να επιχειρήσουν προσηλυτισμό ρωμαιοκαθολικών πιστών. Ισχύουν, όμως, οι κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον τους για όργια και παιδοφιλία; (Δύο μέλη της κίνησης είχαν κατηγορηθεί παλιότερα στη Γαλλία για «διαφθορά ανηλίκων»).
Μπορεί οι χριστιανοί να φημίζονται για την «εγκράτεια» τους, κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει με τους Ραελιανούς που θεωρούν τη σεξουαλικότητα ως αναπόσπαστο τμήμα της υγιούς καθημερινής ζωής. Στις συγκεντρώσεις και τα σεμινάρια της οργάνωσης παίζονται βιντεοταινίες στις οποίες εμφανίζεται ο Ραέλ να λέει: «Στη σύζυγο μου αρέσει το σεξ μόνον μία φορά το μήνα, αλλά εμένα μου αρέσει πιο συχνά». Και καθώς χαμογελάει πλατιά, καταλήγει: «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, ραελιανά κορίτσια».
Γεγονός είναι πως στις συγκεντρώσεις της οργάνωσης μεγάλο μέρος του χρόνου αναλώνεται σε συζητήσεις σχετικά με το σεξ. Αρκετοί -άνδρες δημοσιογράφοι, που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια των Ραελιανών, αναφέρουν ότι αυτά θυμίζουν ένα μείγμα κατασκήνωσης γυμνιστών και ησυχαστηρίου νεοεποχιτών στην ακτή της Καλιφόρνιας. Οι κανόνες είναι απλοί: οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να απαντήσει αρνητικά σε κάποια ερωτική πρό(σ)κληση, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει ζήλια ή κτητικότητα αν ο εραστής ή η ερωμένη του επιθυμεί κάποιο άλλο άτομο. Φυσικά η χρήση προφυλακτικών είναι επιβεβλημένη.
Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι οι ραελιανοί προχωρούν και σε ομαδικά όργια. Στις συναντήσεις τους συνυπάρχουν γυμνασμένοι νεαροί, ομοφυλόφιλοι, ώριμες γυναίκες που κυκλοφορούν γυμνές. Οι γυναίκες, ωστόσο, συνήθως είναι πολύ λιγότερες από τους άνδρες κι αυτό σημαίνει ότι τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στην αρχή παραμένουν μαζί μέχρι το τέλος των σεμιναρίων, που διαρκούν συνήθως μια εβδομάδα. «Θα ήταν παράδεισος», αναφέρει κάποιος από εκείνους που έχουν παρακολουθήσει ένα τέτοιο σεμινάριο στον Καναδά, «αν δεν έπρεπε να ακούω τις φλυαρίες του Ραέλ επί έξι ώρες καθημερινά». Κάποιοι από τους συμμετέχοντες τού εκμυστηρεύθηκαν ότι αποδέχονταν το βασικό μήνυμα της θρησκευτικής οργάνωσης -δηλαδή, ότι δεν υπάρχει Θεός ή ψυχή και ότι τα μεγαλύτερα δώρα των δημιουργών μας προς εμάς είναι το κάλλος και η αισθησιακότητα του ανθρώπινου σώματος -αλλά σταματούσαν να ακούν οτιδήποτε όταν ο Ραέλ άρχιζε να μιλάει για τα UFO!
Κάποιος άλλος δημοσιογράφος, από την Αυστραλία αυτή τη φορά, αναφέρει ότι κάποιο βράδυ, και στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους στην αισθησιακή πλευρά του ραελιανισμού, όλοι οι συμμετέχοντες κάλυψαν τα μάτια τους με υφασμάτινες λωρίδες και όταν λικνιζόμενοι στους ρυθμούς New Age μουσικής, άγγιζαν κάποιον άλλο, τότε και τα δύο πρόσωπα υποτίθεται ότι έπρεπε να αρχίσουν να χαϊδεύουν το ένα το άλλο...

Η Clonaid διαφημίζει και μηχανήματα για χην κλωνοποίηση. Η τιμή τους ανέρχεται στα 10.000 δολάρια! (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 60)

Δυστυχώς, αναφέρει με κάποια ισχυρή δόση πικρίας ο Αυστραλός δημοσιογράφος, η έκτη αίσθηση των «οδηγών» καθοδήγησε τους ίδιους μεν αλάνθαστα στην αγκαλιά μιας χούφτας καλοφτιαγμένων γυναικών, αφήνοντας όμως  τους υπόλοιπους στο κυνήγι ώριμων κυριών με μακριά ριχτά φορέματα. «Και όχι για πρώτη φορά», καταλήγει, «αναρωτιέμαι μήπως η υφασμάτινη λωρίδα κάλυπτε τα μάτια μας με περισσότερους από έναν τρόπους». Πικρίες...
Πάντως, οι Ραελιανοί φαίνεται πως αποτελούν περισσότερο μια lifestyle ομάδα παρά μια θρησκευτική οργάνωση. Η μεγάλη τους επιτυχία στις, ολοένα και λιγότερο επηρεαζόμενες από την Καθολική Εκκλησία, χώρες φαίνεται να προέρχεται από το γεγονός ότι προσφέρουν έναν «αποενοχοποιημένο» χώρο, πρόσφορο για τον ηδονισμό και τον σεξουαλικό πειραματισμό. Ή, για να διαστρέψουμε ελαφρά ένα παλαιότερο αναρχικό σύνθημα, «καλός ο αυνανισμός αλλά κάνοντας έρωτα γνωρίζεις κόσμο...»
Οι Ραελιανοί θεωρούν ότι οι εναντίον τους κατηγορίες για «σεξουαλικά όργια, παιδοφιλία, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων» είναι ανυπόστατες. «Μας κυνηγούν όπως τους Εβραίους πριν από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Τα Μέσα Ενημέρωσης μας συμπεριφέρονται όπως κάποιοι άλλοι συμπεριφέρονταν στους πρώτους Χριστιανούς».
Κλείνοντας το ζήτημα, να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τον Ραέλ, σύντομα θα μας υπηρετούν σεξουαλικά καλόβολα ρομπότ, τα νανομπότ. Αυτό, πιστεύει, θα εξαφανίσει για πάντα την κατάρα της ζήλιας από τις ανθρώπινες σχέσεις...


Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Ραέλ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1989 και αρκετοί είχαν παρακολουθήσει την ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Εκείνη την περίοδο μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει μεταφρασμένα στα ελληνικά και κάποια από τα βιβλία του (Μήνυμα, Οι Εξωγήινοι).
Τότε μάλιστα η Εκκλησία της Ελλάδος είχε αντιδράσει με ανακοίνωση της με την οποία καταδίκαζε τη διδασκαλία του Ραέλ και τον αυτοπροσδιορισμό του ως Ελοχίμ. Η ανησυχία της Εκκλησίας είχε επιταθεί από το γεγονός ότι ο Κλωντ Βοριλόν είχε ιδρύσει τότε και την Ελληνική Ραελική Κίνηση, με εκπρόσωπο της γνωστό άνθρωπο του «χώρου», που κατοικούσε στα Χανιά.
Αν και η Ελληνική Ραελική Κίνηση συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τις περίπου 442 σέκτες-παραθρησκείες, που είχε συντάξει η Εκκλησίας της Ελλάδος το 1995, φαίνεται πως η Κίνηση διαλύθηκε αμέσως και δεν ανέπτυξε -τότε κάποια δραστηριότητα στη χώρα μας.
Αργότερα, ωστόσο -τον Ιούνιο του 1997 εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη η Ραελιανή Κίνηση Ελλάδος, αποστέλλοντας σε εφημερίδες τηλεομοιότυπα (fax), διαφημίζοντας την Clonaid, που είχε τότε μόλις ιδρυθεί, και αναφέροντας ότι το κόστος για την κλωνοποίηση ανερχόταν σε 200.000 δολάρια. Η δημοσιογραφική έρευνα δεν είχε κάποια αποτελέσματα, αφού τόσο ο ΟΤΕ όσο και τα ΕΛΤΑ αρνήθηκαν να δώσουν πληροφορίες για τον τηλεφωνικό αριθμό από τον οποίο εστάλη το τηλεομοιότυπο και για τον κάτοχο της ταχυδρομικής θυρίδας που αναγραφόταν σ’ αυτό. Μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου, μάλιστα, είχε διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα, τα πορίσματα της οποίας παραμένουν άγνωστα.
Πέρυσι πάντως, όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι Ραελιανοί σε απαντητικό ηλεκτρονικό τους μήνυμα (e-mail), γνωστό άτομο στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ουφολογίας, ενδιαφερόταν για τη δημιουργία (ακόμα μια φορά) κάποιας Ραελιανής Κίνησης στη χώρα μας. Οι Ραελιανοί έδιναν μάλιστα και την ηλεκτρονική του διεύθυνση, για όποιον θα ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί του...


ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ


Το σύμβολο των Ραελιανών ήταν παλιότερα ένα Άστρο του Δαβίδ με μία σβάστικα στο κέντρο, όμως άλλαξε σε κάτι περισσότερο αφηρημένο -όσον αφορά στον αγκυλωτό σταυρό όταν διαπίστωσαν ότι η σβάστικα ίσως προκαλούσε αντιδράσεις εκ μέρους των Εβραίων.
Η οικειοποίηση -μιας παραλλαγήςτης σβάστικας από τους Ραελιανούς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όπως και η οικειοποίηση της από τους ναζί δεν σημαίνει τίποτα για τη χρησιμοποίηση του από τους αρχαίους λαούς (Αιγυπτίους, Ινδούς, Βαβυλώνιους, Σκανδιναβούς κ.ά.) ως σύμβολο της ηλιακής ενέργειας.
Οι συνειρμοί, ωστόσο, είναι σχεδόν αυθόρμητοι, ειδικά όταν υποδαυλίζονται από δημοσιεύματα, όπως εκείνα της σκανδαλοθηρικής γερμανικής εφημερίδας Bild, που ανέφερε τον Αύγουστο του 2001, ότι οι Ραελιανοί προτίθενται να κλωνοποιήσουν τον Χίτλερ, για να τον... τιμωρήσουν για τα εγκλήματα του! Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για την κλωνοποίηση του Χίτλερ είναι η ανεύρεση κάποιων άθικτων κυττάρων του... Όμως...
Κατά την κλωνοποίηση δεν έχουμε και μεταφορά της προσωπικότητας. Το κλωνοποιημένο έμβρυο Χίτλερ, θα ήταν απλώς ένα έμβρυο, χωρίς την παραμικρή ομοιότητα, όσον αφορά στον χαρακτήρα του, με τον ενήλικο Χίτλερ. Ή μήπως όχι;
Την αντίφαση αυτή επιχείρησε-αριστουργηματικά είναι αλήθεια να αντιμετωπίσει στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο συγγραφέας Άιρα Λέβιν με το βιβλίο του Τα Παιδιά από τη Βραζιλία, που αργότερα μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο. Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Γιόζεφ Μένγκελε, ο γιατρός-«άγγελος του θανάτου» των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, καταφέρνει να δημιουργήσει μερικές δεκάδες κλώνων του Χίτλερ. Πώς όμως οι κλώνοι θα αποκτούσαν πέραν των φυσικών χαρακτηριστικών και την προσωπικότητα του Αδόλφου; Μόνον αν μεγάλωναν σε περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο στο οποίο είχε μεγαλώσει ο Χίτλερ. Έτσι οι κλώνοι δόθηκαν για ανατροφή σε οικογένειες παρόμοιας κοινωνικής κατάστασης με εκείνη του Χίτλερ...
Ποια είναι η άποψη των Ραελιανών για τη μεταφορά της προσωπικότητας στους κλώνους; Σύμφωνα με τον Ραέλ, «η κλωνοποίηση θα επιτρέψει στον άνθρωπο την αιώνια ζωή. Το επόμενο βήμα θα είναι η άμεση κλωνοποίηση ενός ενηλίκου χωρίς να χρειάζεται το στάδιο της ανάπτυξης και η μεταφορά της μνήμης και της προσωπικότητας σ’ αυτό το νέο πρόσωπο. Τότε θα ξυπνάμε μετά το θάνατο σε ένα ολοκαίνουργο σώμα, όπως ακριβώς μετά από έναν καλό ύπνο. Η κλωνοποίηση δεν είναι παρά ένας τρόπος για να βοηθήσουμε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Το επόμενο βήμα, ωστόσο, είναι να δημιουργήσουμε μια τεχνητή μήτρα [που την ονομάζουν babytron]. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να επιταχύνουμε τον διπλασιασμό των κυττάρων και έτσι αντί να περιμένετε 18χρόνια για να έχετε ένα ενήλικο αντίγραφο του εαυτού σας, θα είστε ικανοί πολύ πιο σύντομα να μεταφέρετε την προσωπικότητα, τις μνήμες σας και όλα τα υπόλοιπα κατ’ ευθείαν στο νέο σας σώμα. Αυτό θα γίνεται με ένα ειδικό μηχάνημα».
«... Με ένα ειδικό μηχάνημα»...
Εξ άλλου οι Ελοχίμ είναι τουλάχιστον κατά 25.000 χρόνια πιο ανεπτυγμένοι τεχνολογικά από τους κλώνους τους, τους γήινους. Αν και όπως έχει αναφέρει κάποιος Ραελιανός, υπάρχει και απλούστερος τρόπος για τη μεταφορά του DNA και της προσωπικότητας: ο επίσκοπος οδηγός επιθέτει το ένα του χέρι στο μέτωπο και το άλλο στο πίσω μέρος της κεφαλής του «μυούμενου» και έτσι επιτυγχάνεται η «διακτίνιση» του ΟΝΑ στα σκάφη των Ελοχίμ που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας! Πρόκειται για ραελιανή εκδοχή της βάπτισης, που είναι γνωστή ως «μεταφορά»...
Ολίγον Σταρ Τρεκ, ολίγη Παλαιά Διαθήκη, ολίγη βιοτεχνολογία και ένα χαρισματικό (;) άτομο. Ιδού η συνταγή για την επιτυχία μιας «θρησκευτικής οργάνωσης».
Και ολίγος ναζιστικός ρατσισμός. Η αντικατάσταση της αναπαραγωγικής λειτουργίας, στα πλαίσια των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων, από μία απρόσωπη γενετική αναπαραγωγή και την ικανοποίηση των σεξουαλικών αναγκών από τα nanobot του Ραέλ, έχει και ορισμένες άλλες συνέπειες. «Ου παντός αναπαράγεσθαι ες καθεστώς ραελιανής ευφυοκρατίας». Ο Ραέλ καλεί «όλες πς νεαρές γυναίκες να προσφέρουν το εσωτερικό και εξωτερικό κάλλος τους στο σκοπό, εν όψει της άφιξης στη Γη του πρεσβευτή των Ελοχίμ». Μια νέα μορφή της ναζιστικής ευγονικής; Μήπως, εξ άλλου, ο Χίμλερ δεν ήταν εκείνος που καθιέρωσε στη ναζιστική Γερμανία τους «πύργους αναπαραγωγής», όπου οι ευρισκόμενοι σε άδεια γαλανομάτηδες και ξανθοί αξιωματικοί των S.S. ζευγάρωναν με εξίσου γαλανομάτισες και ξανθιές άριες για τη δημιουργία μιας ανώτερης φυλής;
Ευφυοκρατία και γονιδιοκρατία! Το ανώτατο στάδιο της παγκοσμιοποίησης; ΤΜ


http://www.apologitis.com/


Συνεχίζεται... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)