Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πριν τις εκλογές του 2009, ζητήθηκαν από 700 πολίτες ασφαλιστικά μέτρα κατά της Siemens για παράνομες χρηματοδοτήσεις κομμάτων και πολιτικών

Δείτε την αίτηση, το σημείωμα που κατατέθηκε στην δίκη και την απόφαση του δικαστηρίου.
Η αίτηση: 

Η αίτηση κοινοποιήθηκε σε όλους τους βουλευτές
Δείτε εδώ http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=11392
Το σημείωμα:

Το σημείωμα μπορείτε να το διαβάζετε και εδώ: http://www.elleos.gr/pdf/IPOMNIMAIKO.pdf
Με λίγα λόγια, το αίτημα ήταν αυτό : 
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υπο-χρέωση όλων των Ελλήνων» (άρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 2.)
Η συλλογική απαξίωση των πολιτικών κομμάτων από το «σκάνδαλο Siemens» πλήττει την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και δημιουργεί προϋποθέσεις ευκαιριών ουσιαστικής εκτροπής.
Τα πολιτικά κόμματα και τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων διαθέτουν άμεσο ηθικό έννομο συμφέρον να παρέμβουν στην παρούσα διαδικασία και παράλληλα οφείλουν να στραφούν εναντίον της Siemens, απαιτώντας την παράδοση όλων των στοιχείων και αποδείξεων για παράνομες χρηματοδοτήσεις πολιτικών και κομμάτων στην Ελλάδα.
ΩΣ EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛIΤΕΣ ΑΠΑΙΤOYΜΕ ΤΗΝ ΠΛHΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟIΗΣΗ OΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕIΩΝ ΠΟΥ ΥΠAΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡAΝΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤHΣΕΙΣ ΚΟΜΜAΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜO ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕIΑ SIEMENS AG ΚΑΙ ΣΗΜΕΝΣ ΑΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚO ΑΙΤΗΜΑ.
Και η δικαστική απόφαση αυτή !
Σχετικά: 
Μηνύσεις για έσχατη προδοσία και άλλες πράξεις απείρου κάλους …   Μήνυση κατά ΑΤΕ για τα δάνεια των κομμάτων.
Ο σύλλογος “Ελληνες Φορολογούμενοι” κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά (Γ2012/1722) κατά παντός υπευθύνου στελέχους της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος , με την οποία καλεί τον Εισαγγελέα να ερευνήσει την ύπαρξη ευθυνών στελεχών της Τράπεζας, σχετικά με την υπόθεση δανεισμού πολιτικών κομμάτων. (Δείτε τη μηνυτήρια αναφορά σε μορφή pdf – Δείτε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, μαζί με τους σχετικούς συνδέσμους)
ΕΡΩΤΗΣΗ : Μήπως ήρθε η ώρα να στραφούμε κατά εισαγγελέων και δικαστών;;; 
εικόνα από:  hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)