Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΩ...


ΑΓΑΝΑΚΤΩ με την συντεχνιακή απόφαση των Ελλήνων βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της, Συγγελίδης. Για τον λόγο αυτό καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Ελληνικό δημόσιο και η Ελληνική Βουλή πρέπει να. πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!

Τα μέλη του Κοινοβουλίου αρνήθηκαν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο αδικηθείς πατέρας που στερήθηκε του δικαιώματος επικοινωνίας με τα παιδιά του, να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ασφαλώς να δικαιωθεί!


Πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να γίνει μέγα θέμα όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις πολιτικές ενέργειες των βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν το αίσθημα ατιμωρησίας των μελών του κοινοβουλίου.

Στην εποχή που ζούμε, αυτά είναι άκρως προκλητικά και πρέπει να γίνονται γνωστά.
Αναγνώστης

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/10/blog-post_4820.html#ixzz1btb05ktn



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος που ακολουθεί, η Βουλευτική ασυλία έρχεται σε σύγκρουση με το άρθρο 4 του Συντάγματος που αναφέρει ότι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, δηλαδή ο Βουλευτής τι είναι και γιατί για αυτόν δεν ισχύει ο νόμος; δεν είναι Έλληνας; 


Δείτε το αρχείο pdf με την τελευταία αναθεώρηση του Συντάγματος όπως ισχύει σήμερα: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/10/blog-post_8626.html


Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα

Άρθρo 4
1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ.
2. Oι Έλληνες και oι Eλληνίδες έχoυν ίσα δικαιώματα και υπoχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)