Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ινστιτούτο καταναλωτών Ν.Κορινθίας


TΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ


Ενόψει των έκτακτων, υπέρμετρων και δυσβάσταχτων για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών φορολογικών επιβαρύνσεων των ακινήτων, συνιστούμε σε πρώτη φάση την αποστολή στην ΔΕΗ ΑΕ και σε κάθε άλλη εταιρεία παροχής ρεύματος της ακόλουθης δήλωσης ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:

«προς ΔΕΗ ΑΕ
Με την παρούσα επιστολή σας γνωρίζω ότι δεν σας επιτρέπω να χορηγήσετε τα προσωπικά μου στοιχεία και τα στοιχεία του ακινήτου μου επί της οδού (ή των οδών) σε οποιονδήποτε τρίτο, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Δημοσίου, καθόσον η μεταξύ υπογραφείσα σύμβαση αφορά την παροχή ρεύματος από σας σε μένα και τίποτε άλλο.
Περαιτέρω, σας γνωρίζω ότι αν χορηγήσετε τα άνω προσωπικά μου στοιχεία, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος σας και σε βάρος όποιου ζητήσει και λάβει τα άνω προσωπικά μου στοιχεία».

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)