Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΙΝΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»



ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ                


            GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE


ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» ΙΝΚΑ ΔΤ 316/03.10.11

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
Το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την σχεδιαζόμενη  «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί, στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία,  ασφάλεια και περιουσία.

Οι βάσεις δεδομένων αυτές, σε άλλες και μάλιστα πολύ προηγμένες χώρες, έχουν παραβιαστεί επιτυχώς και πολλοί έχουν βρει τον μπελά τους. 
Με την ενσωμάτωση σε ενιαία ηλεκτρονική βάση δεδομένων σε Η/Υ όλων των αγορών των πολιτών, κάθε χειριστής με κλειδί θα έχει πρόσβαση.
Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργήσουν έτσι  άχρηστους κινδύνους, επιπλέον, και το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή σκοπεύουν να πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας
Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία:
Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων –
σε οποιαδήποτε μορφή.
Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο.
Τέλος,
να σταματήσει η χυδαιότητα και η αισχρότητα της αστήριχτης φιλολογίας του τίτλου  «Διεφθαρμένος Έλληνας», [αν δεν μπορεί ο φιλόλογος να εντοπίσει και να τιμωρήσει πρώτα τον «Διαφθορέα»].

Το κράτος, που αλλάζει, στα μέτρα του κάθε κόμματος μόλις γίνει κυβέρνηση, δείχνει την άρνηση του, να είναι, σταθερό και σοβαρό και κυρίως πως δεν θέλει να επιτρέψει να δουλέψουν οι κρατικοί υπάλληλοι, για τον έλεγχο της φοροκλοπής, για την αποφυγή πολιτικού κομματικού κόστους.
Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους έχει κριθεί πως είναι πρόβλημα εξόδων και ασύδοτης σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι μόνο πρόβλημα φορολογικών εσόδων.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ –
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ 

3 σχόλια:

  1. Νομιζουν οτι μας επεισαν πως χρωσταμε-χρεοκωπησαμε και νομιζουν πως θα δεχτουμε τον πληρη ελεγχο της ελευθεριας μας ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-
    ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ-Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πιστευετε τους ψευτες και προδοτες πολιτικους ΟΛΟΥΣ.Μονο ενας γνησιος πατριωτης θα σωσει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ με φωτια και τσεκουρι.Πιστεψτε με δεν αργει αλλα πριν θα χυθει πολυ αιμα παγκοσμια.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ-ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΣΕΒΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ-ΚΑΚΩΝ-ΨΕΥΤΩΝ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ-ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΑΓΑΠΗ Η ΠΙΣΤΗ.ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΛΦΟΙ.........ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΧΑΖΕΥΟΥΝ......ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΟΡΥΚΤΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ)ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.....ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ(ΟΛΟΙ)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΑΥΤΟΥΛΙΔΕΣ.......ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ........ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΝΟ.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ....ΔΗΘΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ......ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΚΥΛΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...........ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ........ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ.........ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ......(ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΟΡΥΚΤΟΣ).......Ο ΡΩΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ......ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.....ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ......ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.........ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.......(απο καποιους βλεπω ειρωνικα γελακια κουνιμα κεφαλιου και σκεψεις μονο οικονομικος πολεμος γινεται)ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.....ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.........ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ??????.......ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΚΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ........ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΘΕΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ(τωρα ντρεπομαστε).........ΣΠΙΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΑΦΗ ΧΛΙΔΗ ΧΡΗΜΑ ΟΛΑ ΧΩΜΑ.........ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΣΩΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΕΣ.....ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)