Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ.

Συνεχίζοντας το θέμα για την μη πληρωμή του πρόσθετου τέλους ακίνητης περιουσίας http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/10/blog-post_919.html, σας παραθέτουμε τους τρόπους πληρωμής για τον λογαριασμό σας της ΔΕΗ, με το ποσό που εσείς επιθυμείτε .
Στις Τράπεζες




ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΤΜ
INTERNET
BANKING
PHONE
BANKING
1
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ν
ν

ν
2
ALPHA BANK
ν
ν
ν
3
GENIKI BANK



4
ΑΤΤΙCA BANK

ν

5
POSTBANK (ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ)
ν


6
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ν
ν
ν
7
EUROBANK EFG
ν
ν
ν
8
MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK
ν
ν
ν
9
PROTON BANK



10
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ν
ν

11
CITIBANK



12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ν


13
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ν
ν
ν
14
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ



15
H.S.B.C.
ν


16
PROBANK
ν
ν

17
ABN AMRO ΒΑΝΚ



18
TBANK (πρώην ASPIS BANK)
ν
ν
ν
19
MILLENNIUM BANK



20
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ν
ν
ν
21
FBBank
ν
ν
ν


*Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2011


Στοιχεία από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ: http://www.dei.gr/Default.aspx?id=37288&nt=19&lang=1

17 σχόλια:

  1. αν καποιος εξωφλησει τον λογαριασμο της ΔΕΗ σε ΑΤΜ καποιας τραπεζας χωρις να πληρωσει το χαρατσι του προσθετου τελους ακινητης περιουσιας μπορει αυτο να υποχρεωθει να το πληρωσει ως βεβαιωμενη οφειλη στην αρμοδια ΔΟΥ και αν δεν το πληρωση υπαρχει κινδυνος το ποσον να αυξηθει με προστιμα και να κινδυνευει με κατασχεση περιουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ "Ανώνυμε", από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οι ΔΟΥ δεν είναι ενήμερες για τίποτα, τα ΜΜΕ έγιναν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης διαδίδοντας ανεπίσημα ανακοινώσεις. Κατάφεραν να φοβίζουν τον κόσμο ώστε να αποδεχόμαστε τις παράνομες ενέργειες της κυβέρνησης. Επειδή το θράσος όλων αυτών που βρίσκονται στην εξουσία δεν έχει όριο, πιθανότατα να συμβεί και αυτό που περιγράφετε. Μπορεί δηλαδή με αυτό τον τρόπο να θελήσουν να βάλουν χέρι στην ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού. Αν δεν γίνει μαζική αντίδραση τότε να περιμένετε και τα χειρότερα, τα μέτρα αυτά δημιουργήθηκαν για το 6ο δάνειο που έχει να πάρει η Ελληνική κυβέρνηση, για το 7ο δάνειο που θα είναι σε τρεις μήνες τι άλλο χαράτσι θα μας βάλουν; σκεφτείτε ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει καμιά δεκαπενταριά χρόνια ακόμα, αν δεν επαναστατήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως και ως βεβαιωμενη οφειλή δεν έχει προσάυξηση παραπάνω από 1% τον μήνα. Σαν τον κεφαλικο φορο επιτδευματος ισως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νομική προσέγγιση του θέματος αναλύεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/10/blog-post_7280.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟ ΕΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΝΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα
    Απ ότι φαίνετε προσπαθούν να μας βάλουν να φαγωθούμε αναμεταξύ μας.
    Γιατί λοιπόν δεν γίνετε από κοινού μια εξέγερση οργανωμένη. Να μην είναι πάντα μια ομάδα ανθρώπων, αλλά οι πάντες από το δημόσιο μέχρι και των ιδιωτικό τομέα, για μερικές μέρες να μην λειτουργεί τίποτα! Να επιμείνουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος πολιτικός ( τύραννος)και όχι μόνο οι 300 της βουλής αλλά και δήμαρχοι, νομάρχες………………
    Γιατί αν δεν μείνουμε ενωμένοι αργά η γρήγορα θα μας τα πάρουν όλα ……………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Β ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΕΡΤ. ΑΦΟΥ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β? ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ Β? ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΕΡΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Ανώνυμε 2:48, δεν έχω κάποιο νέο λογαριασμό για να ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι, αλλά ο συγκεκριμένος φόρος πρέπει να αναγράφεται ξεχωριστά. Δηλαδή βλέπεις ακριβώς το ποσό του φόρου και αυτό το ποσό δεν πληρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ATM ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή φίλη Ιωάννα,

    Προφανώς η πληρωμή στα ΑΤΜ πρέπει να γίνει πριν τη λήξη του λογαριασμού.

    Σχετικά με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες όπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα των Ελλήνων Φορολογουμένων (διαβάστε κυρίως την τελευταία παράγραφο του κειμένου) http://www.forologoumenos.gr/permalink/11726.html

    Όπως και να έχει το πράγμα, οι άνθρωποι που δεν θα πληρώσουν είναι πάρα πολλοί. Πρέπει όλοι να παροτρύνουμε τους κατά τόπους φορείς, δήμο, τοπική ΔΕΗ, τοπική Εφορία να ανακόψει με όποιο τρόπο νομίζει το θέμα. Ξεκινώντας από τη ΔΕΗ για παράδειγμα, να μην κόψει το ρεύμα.

    Επικοινωνήστε με τους δήμους σας και παροτρύνετέ τους να λάβουν θέση και να συμπαρασταθούν στους δημότες, δηλαδή εσάς-εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα ειμαι ενας χαμηλο συνταξιουχος απο το δημο αμαρουσιου,παρακαλω ο τροπος εξωφλησης μεσω ατμ με απλα βηματα,ειναι ευκολος?επειδη συνηθος εξοφλω τους λογαριασμους μου με αλλους τροπους(μεσου πρακτοριου προπο),μπορει καποιος να μου εξηγηση απλα την διαδικασια εξοφλησης μεσο ατμ,μονο της καταναλωσεις μου του ρευματος χωρις την καταβολη του φορου(χαρατσιου)?χρειαζεται μετρητα η μεσο αυτοματα αφερεση του ποσου απο την καρτα ταμιευτηριου μου της τραπεζης της συνταξεις μου,παρακαλω χειαζομαι την διαφωτιση καποιου για να ακολουθησω σωστα την εξοφληση.. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε 6:11μμ,

    Εδώ θα βρεις τις οδηγίες πληρωμής:
    http://www.neaionia.gr/

    Για το αν πρέπει να πληρώσεις με μετρητά ή μέσα από λογαριασμό δεν γνωρίζω πιθανόν να μπορείς να κάνεις και τα δύο. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις ανθρώπους που έχουν κάρτα για ΑΤΜ ή να καλέσεις το δήμο Νέας Ιωνίας και να ρωτήσεις εδώ: 213 200 499.

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουφ.λες ελληνάρες, τόσα χρόνια τρώγατε και πίνατε στις ταβέρνες και στα μουζούκια και δεν πληρώνατε μια για φόρους...και σας "βολεύαν" από εδώ κι από εκεί. Είτε σε καμιά θεσούλα στο δημόσιο, είτε σε μια θεσούλα σε μια ιδιωτική εταιρία με βίσμα. Κι ας είσαστε αμόρφωτα ζώα οι περισσότεροι από εσάς. Χωριάτες του κερατά... Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε. Καλά να πάθετε. Το αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να με συγχωρήσουν υπόλοιποι που δεν βολεύτηκαν πουθενά, δεν έκλεβαν και πλήρωναν κανονικά τους φόρους. Φταίνε όμως και αυτοί σε μεγάλο βαθμό που δεν κατέδειχναν τους συνπολίτες τους με το δάκτυλο, ενώ γνώριζαν ... Σε άλλες χώρες δεν ανέχονται οι πολίτες τέτοια πράγματα από τους υπολοίπους...Αμέσως καρφώνουν τις παρανομίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Ανώνυμε 9:57μμ,

    Αν ήταν να "πληρώσουν" μόνο οι ελληνάρες δε θα είχαμε καμία αντίρρηση. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στους ελληνάρες την πληρώνουν κι έντιμοι 'Ελληνες που ούτε τρώγανε-πίνανε στις ταβέρνες, τους φόρους τους πλήρωναν κανονικά και δεν είχαν ούτε δημόσια αξιώματα και καρεκλίτσες, αλλά ούτε βίσματα. Υπάρχουν και τέτοιοι.

    Αν το πρόβλημά μας ήταν τα άγρια φαγοπότια (που αντικειμενικά συνέβαιναν και συνεχίζουν ακόμα για κάποιους) οι υπόλοιπες χώρες που πλήττονται από την "κρίση" γιατί πλήττονται;

    Στον ελληνικό μικρόκοσμο, τα προβλήματα ήταν τα φαγοπότια και ο άκρατος εξωτερικός δανεισμός, δηλαδή ο κρατικός δανεισμός.
    Στις υπόλοιπες χώρες το πρόβλημα παραμένει ο κρατικός δανεισμός, παρόλο που δεν υπήρξαν φαγοπότια.

    Όποιος μπορεί να σκεφτεί ολικά, καταλαβαίνει ότι οι ελληνάρες ήταν το σύμπτωμα για την Ελλάδα, δεν είναι όμως ο λόγος της ασθένειας του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος που καταρρέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυο ερωτήσεις :
    1) Μπορεί κάποιος να εξοφλήσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ (χωρίς το χαράτσι) μέσω του συστήματος easy pay της Τράπεζας Πειραιώς, όπως ακρίβώς περιγράφετε και για την πληρωμή στα ΑΤΜ μεγάλων τραπεζών.
    2) Τι θα γίνει όταν και εάν το καταλάβουν αργότερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ ανώνυμε 2:54μμ,

    1) Ναι, στην τράπεζα Πειραιώς μπορεί να πληρωθεί ΜΟΝΟ το ρεύμα, ΕΡΤ, δημοτικά τέλη ΧΩΡΙΣ το χαράτσι.
    2)Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει όταν το καταλάβουν. Δίνουμε μάχη, δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Παρ'όλ'αυτά έχουν αρχίσει να τα "μαζεύουν". Αυτό δείχνουν οι αλλαγές που έκαναν σε σχέση με τις ευπαθείς ομάδες.
    Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε σχετικά μ'αυτές τις αλλαγές που γίνονται, μπορεί στο τέλος να πουν ότι δεν θα κοπεί κανένα ρεύμα. Το χαράτσι όμως ήρθε για να μείνει. Εμείς τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)