Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Απόψεις: "Γιόγκα, πιλάτες, και πολιτική (οι)."


Γράφει ο Βησσαρίων Μπακόλας. 
Ο μακαριστός π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος με τους αγώνες του για περισσότερο από 2 δεκαετίες προειδοποιούσε υπεύθυνα την Ελληνική Κοινωνία και όχι μόνο για την ύπουλη διείσδυση των Καταστροφικών Λατρειών, ή Σεκτών, ή Νεοφανών Αιρέσεων παντού και ιδιαίτερα στα Κέντρα Αποφάσεων.

Αυτά τα Κέντρα Αποφάσεων τα χρησιμοποιούσαν ως πολλαπλασιαστές προς την βάση. Ως κοσμοθεωρίες ψυχοναρκωτικών, αποδεικνύεται ότι συμβαδίζουν με τον προσανατολισμό της Παγκοσμιοποίησης, η οποία εργάζεται με όλα τα μέσα για τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο των 
λαών. Τόνιζε ιδιαίτερα ο μακαριστός, τις πολιτικοοικονομικές δραστηριότητες των Σεκτών με την στρατηγική της Αντίστροφης Λογικής και Αντίστροφης Ηθικής. Αυτές οι σέκτες διακρίνοντα ιδιαίτερα, με συνεχή αναφορά στη Σωτηρία του κόσμου, στη Σωτηρία της κοινωνίας, στη Σωτηρία του Κράτους κ.λ.π.

Αυτό φαίνεται καθαρά στα πολλά βιβλία του και στην συνεχή αρθρογραφία στο περιοδικό Διάλογος. Τον Διάλογο τον είχε ιδρύσει ο ίδιος και ακόμη κυκλοφορεί έντυπα σε αρκετές χιλιάδες και διαδυκτιακά.

Η γιόγκα είναι κεντρικό θέμα των Σεκτών και είναι απίστευτο για την Δημοκρατική και την Ορθόδοξη Ελλάδα να έχει επίσημα στο Κοινοβούλιο από το 2003, υπηρεσίες γιόγκα και πιλάτες, που δρουν προσηλυτικά για άλλες ανατολικές θρησκείες με δυτικό φερετζέ. Στο τεύχος 57/09 του περιοδικού Διαλόγου παρουσιάζεται η Γιόγκα με άρθρο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου Γιαννουλάτου με εισαγωγική αναφορά να παρουσιάζεται για την Δύση ως ένα είδος Γυμναστικής.

Στο ίδιο περιοδικό στο τεύχος 49 η διακεκριμένη ερευνήτρια με πλούσια βιβλιογραφία κ. Ελένη Ανδρουλάκη παρουσίασε το άρθρο « ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΛΑΤΕΣ: Η ΓΙΟΓΚΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.» .


Ως Πολίτης αυτής της Χώρας ανησυχώ ιδιαίτερα για τους πνευματικούς ορίζοντες στη Βουλή των Ελλήνων, όπου οι αρμόδιοι τόσο επιπόλαια φρόντισαν για την εξέλιξη του βιολογικού σώματος των μελών του Κοινοβουλίου. Το διατυπώνω καθαρά ότι οι Σέκτες επιδιώκουν τους στόχους τους με τα ποιο σκληρά μέτρα.

Αυτό το πνευματικό σκάνδαλο είναι τεράστιο και αποκαλύπτει την τεράστια διάβρωση σε όλους τους τομείς. Αυτό δείχνει την κατάντια μας ως Έθνος που είναι πνευματικά δεμένο χειροπόδαρα με σατανικούς μηχανισμούς. Ο ίδιος είχα δημοσιεύσει στο παρελθόν για την « Τελευταία Αγωνία» του μακαριστού πάπα-Αντώνη, για τον Διαλογισμό, στο 24ο τ.του Διαλόγου πρώτα και αργότερα άρθρο για τα μέτρα αντιμετώπισης των Σεκτών στο Κοσμικό Γαλλικό Κοινοβούλιο.

Εκεί δύο Πρωθυπουργοί έλαβαν ετήσια τακτικά μέτρα επαγρύπνησης. Τα εδώ κανάλια και ΜΜΕ, απλώς το σοβαρό θέμα της yoga στη Βουλή πέρασε απαρατήρητο, απλώς, ως μια οικονομική θυσία από τα βουλευτικά προνόμια και τίποτε περισσότερο. Ο ΛΗΘΑΡΓΟΣ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πολύ με ανησυχεί και καταφεύγω στην εντολή της αείμνηστης και αγράμματης Σουλιώτισσας μητέρας μου να κάνω πολλές Μετάνοιες.

Παρά την ηλικία και αναπηρία μου, νομίζω ΄ότι είναι καλύτερη Γυμναστική χωρίς Διαλογισμό ή Θετική Σκέψη, από τη Γυμναστική του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Οι Σουλιώτες με τις Μετάνοιες νοιώθοντας απελευθέρωση σωματική, ψυχολογική και προ πάντων Πνευματική, έδωσαν το πραγματικό σύνθημα Ελευθερίας και έδειξαν τον Δρόμο του Ευαγγελισμού.

Καιρός να συνέλθωμε όλοι μας.

Γεωργάνοι Λάκκας Σουλίου ,
8 Οκτωβρίου2011
ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΜΠΑΚΟΛΑΣ  



(Από http://www.epirus-ellas.gr/2011/10/blog-post_3572.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)