Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Βάλτε όλοι τη γαλανόλευκη στο μπαλκόνι.


ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟ.... 


Αυτή η επέτειος ίσως να είναι και η τελευταία που θα κρεμάσουμε τις σημαίες στα μπαλκόνια μας σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.Ας κάνουμε όλοι την ύστατη διαμαρτυρία στο ξεπούλημα της Ελλάδας και ας γεμίσουμε όλα τα σπίτια με τη Γαλανόλευκη!Τουλάχιστον να δείξουμε ότι ο Έλληνας αντιστέκεται "μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του"..Ίσως του χρόνου να είμαστε ....

Γερμανική επαρχία



ΠΗΓΗ: http://news24gr.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Μπορεί η Γερμανική κατοχή να έχει απλώσει τα φτερά της πάνω από την Ελλάδα  στερώντας μας τον ήλιο και τον αέρα που αναπνέουμε, εμείς όμως θα είμαστε ελεύθεροι.
Μπορεί η κυβέρνηση να άνοιξε τις πόρτες και δεν είπε το ΟΧΙ όπως ο Ιωάννης Μεταξάς, εμείς θα επιβιώσουμε όπως και στο παρελθόν μέσα από πολέμους και πείνα, γιατί είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Γιατί ο Έλληνας δεν δέχθηκε σκλαβιά και προτίμησε να δώσει την ζωή του για την ελευθερία και την πατρίδα του. Οι προδότες μια μέρα θα σβήσουν μαζί με αυτούς και οι οικογένειες τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)